Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha a pasi válláig ér egy nő?

Figyelt kérdés

40 éves vagyok, egy 45 éves pasival ismerkedek, még nem találkoztunk. De ő 2 méter magas, én pedig csak 168 cm vagyok és hogy a külvilágnak erről mi a véleménye? sajnos nekem nem tetszik ha látok egy párt és 3 fejjel magsabb az egyik, ahogyan az se szép ha a nő magasabb a pasinál. tudom hogy a szerelem az szerelem

de még is milyen érzés ezt átélni nem fogom tudni felérni se?

2018. dec. 28. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%
Én le sem szarhatnám ennél jobban, hogy ki milyen magas a párjához képest az utcán.
2018. dec. 28. 20:31
 12/17 anonim ***** válasza:
29%
Sok nő alacsonyabb a pasijánál, szóval nincs gond.
2018. dec. 28. 20:34
 13/17 anonim ***** válasza:
29%

Én 197 cm vagyok, barátnőm 170 cm és jól állunk egymásnak, nem nagyon néznek meg, nem nagyon gondolnak rólunk emiatt semmit.

Képzeld voltam már 155 centis nővel. Na ott a 40 centinél is több különbség miatt már megnéztek. De azért viszonylag gyakori, hogy a 190-200 centis férfi van tőle 30 centivel alacsonyabb nővel.

2018. dec. 28. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:
5%

Én személy szerint szeretem, ha alacsonyabb a nő és aranyosnak találom az ilyen párokat is.

32/f

2018. dec. 28. 22:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Pont ideális,de az kb 20 cm magasság különbségnél van.Te kb a mellkasáig fogsz érni a férfinak,ha 32 cm van köztetek.
2018. dec. 29. 06:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Pont 40 cm a különbség kettőnk között és még nem vettem észre,hogy bárki is furcsállta volna...
2018. dec. 29. 11:48
 17/17 anonim ***** válasza:

"nekem nem tetszik ha látok egy párt és 3 fejjel magsabb az egyik, ahogyan az se szép ha a nő magasabb a pasinál."

Az a véleményem, hogy felszínes szemlélet, de természetesen ez kizárólag rád tartozik.

Neked kell tudni eldönteni, hogy megtaláltad benne-azt amit keresel vagy zavar a 30 cm különbség tényleg akkora probléma, hogy mégsem őt keresed.

2018. dec. 29. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!