Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itélik el sokan, a nagy kor különbséget, meg idősebb nő-fiatalabb pasi pár kapcsolatokat? 24/F
Pl. szerinted az hol normális, ha egy 16 éves kislány összejön egy 28 éves elméletben felnőtt férfival, akinek már a családalapításon kéne gondolkodnia?
Itt most nem egy 40 éves nő és 55 éves férfi kapcsolata szokta kiváltani az elégedetlenséget, hanem a nagyon fiatal kislányok akarnak korban nem hozzájuk való férfit. Persze, az egójuknak jó, de ugyanez vissza is, hogy a férfi egójának jó a friss hús.
Sok kislány érettnek hiszi magát, pedig közel se azok. Se érzelmileg, se értelmileg nem azok. Tapasztalatlanok és naivak is hozzá.
És pl. nem véletlen, hogy a szexet is leginkább 18 és afölött ajánlják.
Mi ez a hülyeség hogy valakinek családalapításon kéne gondolkodnia már 28 evesen
Nincs olyan hogy kéne , szerencsére ez nem kötelező még a szaporodás
Nem mkndeki akar családot alapítani ezért sem értem hogy “kéne”
Azért ítélik el mert beteges és mindig valamilyen komplexus áll mögötte
Nem ítélem el, de számítani kell rá, hogy a korkülönbség jelentősége idővel változik, akár a családalapítás, akár az öregedés miatt.
Vki írta a 40-55-öt, abból pl 55-70 lesz, és gyakran tetézi ezt, hogy a középkor második felétől a férfiak gyakran hirtelen öregednek, plusz sokszor el is hanyagolják magukat.
Amúgy köztünk is 10 év van, sztem ez, a karakterünket is figyelembe véve, még nagyjából rendben van.
Öreg fiatal kontraszt. Alap ösztön h a fiatal szép jó még egészséges. Akkor az idős meg ronda rossz meg r romló egészség. Ez az élőitelet el a fejekben. Holott sok fiatal jól néz ki, de belül nem jó ember!
Meg rossz látvány fiatal mellett öreget látni, vonzalom fiatal irányába meg szép irányába van.
Továbba mikor ilyen párt látnak akkor sokkolja őket h mi lesz ha az egyik hirtelen elkezd oregedni ez egy félelem az emberekben.Elitelik ezeket az emberek csak aztsenki nem kalkulalja bele h mikor ő idős lesz ő se az idosekhez fog vonzodni.
Mert még nem tapasztalták meg, hogy működik.
Én is elítéltem, míg nem jött a párom aki 8 évvel fiatalabb.
40n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!