Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék neki elektronikusan készíteni?
Sziasztok!
Hamarosan itt a Karácsony és a 25 éves barátomat szeretném meglepni. De venni nem szeretnék most semmit. Szeretek saját készítésű ajándékokat adni neki, mert szerintem a sokkal többet jelent. Eléggé romantikus alkat vagyok és ezért szeretnék valami romantikusat összehozni. Szeretek rajzolni, képeket szerkeszteni, kollázsokat, videókat csinálni diavetítéssel. De ezeket már külön-külön megcsináltam néhányszor.
Elsősorban valami olyasmit szeretnék amit számítógéppel is meg tudok csinálni.
De bármilyen hasonló ötletet szívesen fogadok!
Köszönöm a válaszokat.
Nem az ajándék a lényeg, hanem a szándék.
Jó lenne, ha nem csak karácsonyra korlátozódna a szándék, és az emberek többször kimutatnák a szeretetüket.
Én is szerkeszgettem ezt az számítógépen. 3D-ben modelleztem, animáltam...stb, de én a helyedben hajtogatnék valamit. Egyszer egy 3D-s rózsát hajtogattam valakinek. Nagyon megszenvedtem vele, de megérte, mert tetszett neki. Na meg maga a kreatív tevékenység és az ajándékozás, gondoskodás öröme is nagyon jól esett nekem. Nagyon jól esett valakiért tenni valamit, ami neki örömet okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!