Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha a pasi válláig ér egy nő?

Figyelt kérdés

40 éves vagyok, egy 45 éves pasival ismerkedek, még nem találkoztunk. De ő 2 méter magas, én pedig csak 168 cm vagyok és hogy a külvilágnak erről mi a véleménye? sajnos nekem nem tetszik ha látok egy párt és 3 fejjel magsabb az egyik, ahogyan az se szép ha a nő magasabb a pasinál. tudom hogy a szerelem az szerelem

de még is milyen érzés ezt átélni nem fogom tudni felérni se?

2018. dec. 28. 19:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%

Legyen nálad mindig egy ilyen és akkor sose lesz gond, hogy hogyan érd fel:

[link]

2018. dec. 28. 19:42
 2/17 anonim ***** válasza:
67%

Mi a fenét foglalkozol azzal, hogy más, vadidegen emberek mit gondolnak?

Ennyire életképtelen, befolyásolható vagy ennyi évesen? Ideje lenne már megkomolyodnod!

Anyukám 149 centi volt, apukám 185 körüli. Anyukám haláláig együtt voltak majdnem 36 éven át.

2018. dec. 28. 19:43
 3/17 A kérdező kommentje:

Első: hát ez nagyon jó!

Második..nem tudom, valahogy képtelen vagyok leszarni más véleményét, de köszönöm

2018. dec. 28. 19:45
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Figyelj! Jobb, hogy még nem találkoztatok. Ilyen maradi nőnek jobb egyedül maradnia.
2018. dec. 28. 19:47
 5/17 anonim ***** válasza:
79%

Akkor soha nem leszel boldog, ez már most 100%-osan biztos, ha mindenkinek meg akarsz felelni, ami teljesen kizárt, és ennyire érdekel vadidegen emberek véleménye.

A te életed, úgy b..szod el, ahogy akarod, csak utána kérlek, ne sírj, oké?

2018. dec. 28. 19:47
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Az én párom is egy fejjel magasabb, mint én. Nekem tökéletes és lexarom ki mit gondol. Szeretem, hogy kicsinek látszom mellette:)
2018. dec. 28. 19:48
 7/17 A kérdező kommentje:
de csak arra vagyok kíváncsi h hogyan néznénk ki ekkora magassági különbséggel, nem azt kérdeztem hogy milyen maradi vagy hülye vagyok, mert nem szeretném ha kiröhögnének hogy mit akar egy bolond nő, fel se éri stb
2018. dec. 28. 19:49
 8/17 anonim ***** válasza:
81%

"de csak arra vagyok kíváncsi h hogyan néznénk ki ekkora magassági különbséggel"

Teljesen hétköznapian néznétek ki.

Tudom, hogy még csak most ébredtél fel, biztos átaludtál vagy 100 évet, de ez a 21. században teljesen természetes, semmi furcsaság nincs benne.

2018. dec. 28. 19:52
 9/17 anonim ***** válasza:
81%
Azért az nem semmi, hogy 40 évesen ezen a szinten vagy. Semmi baj nincs ezzel a magasságkülönbséggel. De ha lenne, is mit érdekel mások véleménye?
2018. dec. 28. 20:01
 10/17 anonim ***** válasza:

Ha téged ez zavar, akkor ismerkedj alacsony pasikkal, úgyis állandóan azért sírnak, mert nem elég magasak...

Nézd, nekem volt ilyen magasságkülönbséggel párom, nem érdekelt minket, mit szólnak mások, nekünk jó volt így, és nem emiatt lett vége. De a te életed a te dolgod.

2018. dec. 28. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!