Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! El tudnátok fogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! El tudnátok fogadni egy nőt szilikoncicivel? Véleményekre vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés

2018. dec. 23. 21:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nem. 33/F
2018. dec. 23. 21:29
 12/27 anonim ***** válasza:

9-es a felső 20%-ba tartozik azzal hogy több hölgy is elfogadta volna. Mi béták azzal főzünk ami van.

Mondjuk én vegyészként a szilikongumira mindig nagyon hálás anyagként tekintettem szóval én szakmai szemmel nézem a szilikont akkor is ha mellek alá van csomagolva.

2018. dec. 23. 21:31
 13/27 peca1000 ***** válasza:
18%

Ha baleset, betegség, amorf forma, vagy pattanásmell miatt volt szükség a beavatkozàsra, azt mondom OK.

De ha a"szerintem kicsi és tegyünk be egy bazi nagy lufit" című történet van, esélyt sem adok.

Ja és X évente cserélni kell az inplantátumot, nagy a fertőzésveszély is.

Az egyik ismerősöm az életéért kűzd ez miatt.

2018. dec. 23. 21:47
 14/27 A kérdező kommentje:
Nekem egy rendellenesség miatt kellett műteni. És olyan szép természetes, arányos (nem hatalmas) cickókat kaptam, hogy eddig senki nem vette észre. Csak nem merem bevallani éppen az fenti kommentek miatt.
2018. dec. 23. 21:56
 15/27 anonim ***** válasza:

14: nyilván a baleset/betegség/amorf forma (láttam egyszer egy fiatal lányt, az egyik melle formás B-s volt, a másik meg mintha le lett volna eresztve egy 60 éves nőnek lehet ilyen) miatt műtteti az másik helyzet.

De aki csak azért, mert kicsinek találja, az egy másik helyzet.

2018. dec. 23. 21:59
 16/27 anonim ***** válasza:
41%

A nők pontozásai alapján, inkább így kéne megfogalmazni, mert csak a saját véleményük megerősítését várják:

Ugyehogy a szilikonmell undorító, és jobb ha nincs mell, mint szilikon?

Erre a helyes válasz az igen, amiért felpontozás a jutalom, ellenkező esetben lepontozás, mint ahogy a szilikont elfogadó hozzászólásoknál itt.

És persze ezt is lepontozzák, hiszen az igazság is fáj? ;*

Ha ízléses,és tényleg szükséges, akkor szerintem jó, de a magyar nők általában a szép természeteseket töltik fel egy óriási, oda nem illő, feszülős dinnyével, ami még ruhán keresztül is ordítóan mű, és a kontár magyar plasztikai sebészek is... hát kontárok.

2018. dec. 23. 22:03
 17/27 anonim válasza:
Simán...SŐT!!!!
2018. dec. 23. 22:12
 18/27 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Semmiképp sem. Mi lesz a következő öntorzító műtét? Szájfeltöltés? Seggimplantátum? Szóval maradjunk annyiban, hogy még mindig semmiképp sem.
2018. dec. 23. 23:28
 19/27 anonim ***** válasza:
Mi volt az a rendellenesség?
2018. dec. 24. 00:14
 20/27 Rockarc ***** válasza:
44%

En ebben a kerdesben is azt tudom mondani, mint sok masiknal, barmi lehet jo es rossz, a lenyeg, mindig az arany. A szilikon mellek az esetek tobbsegeben bazari megoldasok, ami alapbol egy biztositek cserevel jar az agyamban, utana meg inkabb becsukom a szemem.

A valaszod alapjan azt mondanam, hogy addig jo, amig ranezesre nem tudom megmondani. Elobb utobb ugyis kiderul es akkor sokat segit az empatia keszsegemen, ha van racionalis magyarazat.

42F

2018. dec. 24. 02:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!