Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! El tudnátok fogadni egy nőt szilikoncicivel? Véleményekre vagyok kíváncsi.
9-es a felső 20%-ba tartozik azzal hogy több hölgy is elfogadta volna. Mi béták azzal főzünk ami van.
Mondjuk én vegyészként a szilikongumira mindig nagyon hálás anyagként tekintettem szóval én szakmai szemmel nézem a szilikont akkor is ha mellek alá van csomagolva.
Ha baleset, betegség, amorf forma, vagy pattanásmell miatt volt szükség a beavatkozàsra, azt mondom OK.
De ha a"szerintem kicsi és tegyünk be egy bazi nagy lufit" című történet van, esélyt sem adok.
Ja és X évente cserélni kell az inplantátumot, nagy a fertőzésveszély is.
Az egyik ismerősöm az életéért kűzd ez miatt.
14: nyilván a baleset/betegség/amorf forma (láttam egyszer egy fiatal lányt, az egyik melle formás B-s volt, a másik meg mintha le lett volna eresztve egy 60 éves nőnek lehet ilyen) miatt műtteti az másik helyzet.
De aki csak azért, mert kicsinek találja, az egy másik helyzet.
A nők pontozásai alapján, inkább így kéne megfogalmazni, mert csak a saját véleményük megerősítését várják:
Ugyehogy a szilikonmell undorító, és jobb ha nincs mell, mint szilikon?
Erre a helyes válasz az igen, amiért felpontozás a jutalom, ellenkező esetben lepontozás, mint ahogy a szilikont elfogadó hozzászólásoknál itt.
És persze ezt is lepontozzák, hiszen az igazság is fáj? ;*
Ha ízléses,és tényleg szükséges, akkor szerintem jó, de a magyar nők általában a szép természeteseket töltik fel egy óriási, oda nem illő, feszülős dinnyével, ami még ruhán keresztül is ordítóan mű, és a kontár magyar plasztikai sebészek is... hát kontárok.
En ebben a kerdesben is azt tudom mondani, mint sok masiknal, barmi lehet jo es rossz, a lenyeg, mindig az arany. A szilikon mellek az esetek tobbsegeben bazari megoldasok, ami alapbol egy biztositek cserevel jar az agyamban, utana meg inkabb becsukom a szemem.
A valaszod alapjan azt mondanam, hogy addig jo, amig ranezesre nem tudom megmondani. Elobb utobb ugyis kiderul es akkor sokat segit az empatia keszsegemen, ha van racionalis magyarazat.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!