Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat lvl99!? Vagy inkább menni kiváncsi vagyok tapasztalatra és véleményekre
Figyelt kérdés
megismertem egy brazil tüneményt, az Erasmusos pályázat segítségével téved mo-ra fél évig volt itt ez idő alatt együtt laktunk egy albérletben csak most lejárt az idő és utazik vissza én meg nem akarom elengedni. Nem tudom mitévő legyek úgy érzem ez a távolság már sok párkapcsolatnak. még van egy fél évem Max egy a suliból komolyan gondolkozok, hogy pakolok én is csak nem vagyok biztos magamban, nagyon vad gondolat itt hagyni mindent és elkezdeni egy új életet egy másik kontinensen?2014. febr. 12. 21:06
1/6 anonim válasza:
menj Isten hírével. hidd el hoyg senkinek sme fogsz hiányozni.
2/6 anonim válasza:
Vedd el feleségül itt, és akkor ott kevesebb gond lesz a bevándorlási procedúrával.
3/6 anonim válasza:
Szép az élet Rio-ban...
4/6 anonim válasza:
Az mekkora lenne a kiutaznál miatta és utána kiderülne hogy travi :D:D:D:
6/6 A kérdező kommentje:
Ő is benne van, igazából maradni akart csak még nem tud
2014. febr. 13. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!