Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! El tudnátok fogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! El tudnátok fogadni egy nőt szilikoncicivel? Véleményekre vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés

2018. dec. 23. 21:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
25%
Ha izléses akkor el!
2018. dec. 23. 21:07
 2/27 anonim ***** válasza:
22%

nagyon kicsi esélyt látok rá, ahhoz nagyon olyan belsővel és popsival kellene rendelkeznie, hogy elfogadjam

én nem szeretem sajnos ez van

2018. dec. 23. 21:11
 3/27 anonim ***** válasza:
9%
Csak titkos szeretőnek.
2018. dec. 23. 21:13
 4/27 anonim ***** válasza:
37%

El tudnám fogadni, de sokkal sokkal jobban örülnék, ha nem lenne neki.

- szeretem a kis melleket

- a szilikon általában önértékelési problémát rejt, nem tudja magát elfogadni, így megcsináltatja előbb a mellét, majd egy kicsit nagyobbra, majd még ezt+azt. Szerintem egy érett, felnőtt személyiség elfogadja a testét olyannak milyen (és itt nem az extrém torz mellekre gondolok, hanem amikor simán csak kicsi).

- a nők 99%-a nem választ jó méretet (túl nagy) és jó orvost (túl drága)

Ettől függetlenül csak a szilikon miatt nem zárnám ki a kapcsolatot, de nálam -1 pont

5/27 anonim ***** válasza:
29%

A páromnak lenne egészségügyi dolog végett, akkor igen.

Kezdődő kapcsolatnál tudnám meg, valószinű vége is lenne.

6/27 anonim ***** válasza:
21%
Persze, hogy elfogadják. Sokan észre sem vennék ha normál, ízléses mell lenne.
 7/27 anonim ***** válasza:
61%
A férfiak 80%-a nincs olyan helyzetben hogy válogathasson. És én ebbe a 80%-ba tartozom.
2018. dec. 23. 21:15
 8/27 anonim ***** válasza:
60%
Mivel semmi köze nincs ahhoz, milyen ember az illető nő, ezért persze.
2018. dec. 23. 21:15
 9/27 anonim ***** válasza:
74%

"A férfiak 80%-a nincs olyan helyzetben hogy válogathasson. És én ebbe a 80%-ba tartozom."

Mindig van választási lehetőség!

Az egyedüllét is választható!

Én voltam több mint egy évig egyedül azért, mert a szóba jövő hölgyek egyike sem volt olyan, hogy komolyan tervezzek velük, az egy éjszakásoknak meg nem vagyok a híve.

Attól, hogy nem jut minden ujjamra nő, még nem jövök össze bárkivel (legyen szó kinézet, vagy belső tulajdonság)

2018. dec. 23. 21:17
 10/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem. Inkább semmi melle ne legyen, de szilikont eszébe se jusson berakatni.
2018. dec. 23. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!