Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! El tudnátok fogadni egy nőt szilikoncicivel? Véleményekre vagyok kíváncsi.
nagyon kicsi esélyt látok rá, ahhoz nagyon olyan belsővel és popsival kellene rendelkeznie, hogy elfogadjam
én nem szeretem sajnos ez van
El tudnám fogadni, de sokkal sokkal jobban örülnék, ha nem lenne neki.
- szeretem a kis melleket
- a szilikon általában önértékelési problémát rejt, nem tudja magát elfogadni, így megcsináltatja előbb a mellét, majd egy kicsit nagyobbra, majd még ezt+azt. Szerintem egy érett, felnőtt személyiség elfogadja a testét olyannak milyen (és itt nem az extrém torz mellekre gondolok, hanem amikor simán csak kicsi).
- a nők 99%-a nem választ jó méretet (túl nagy) és jó orvost (túl drága)
Ettől függetlenül csak a szilikon miatt nem zárnám ki a kapcsolatot, de nálam -1 pont
A páromnak lenne egészségügyi dolog végett, akkor igen.
Kezdődő kapcsolatnál tudnám meg, valószinű vége is lenne.
"A férfiak 80%-a nincs olyan helyzetben hogy válogathasson. És én ebbe a 80%-ba tartozom."
Mindig van választási lehetőség!
Az egyedüllét is választható!
Én voltam több mint egy évig egyedül azért, mert a szóba jövő hölgyek egyike sem volt olyan, hogy komolyan tervezzek velük, az egy éjszakásoknak meg nem vagyok a híve.
Attól, hogy nem jut minden ujjamra nő, még nem jövök össze bárkivel (legyen szó kinézet, vagy belső tulajdonság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!