Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményekre vagyok kiváncsi! Mit éreznétek ha a párotok egy újonnan vásárolt márkás táskátokra azt mondanám "olyan mint egy színes gagyi strandtáska, nem tetszik nekem"?
Gondolom a női olvasók véleményére vagy kíváncsi, igaz?
26/F
Miért olyan nagy gond ez, ha őszintén elmondta a véleményét? Miért kötelező, hogy mindenben egyezzen a véleményetek?
Most kihordja a táskát, te vagy ő? Nem neki vetted, hanem magadnak.
Tudod kislány, majd, ha agyilag felnőlsz, akkor nem fogsz ezen kiakadni.
*Sóhaj*
Újabb eltévedt lányka... javaslom a "Tini párkapcsolatok"-kategóriát bátor használatra.
Amúgy a válaszom: semmit. Nem neki vettem, hanem magamnak.
Hát, én nagyon kiakadnék, hogy nem tudja értékelni a szuper menő Desziguál táskámat! Azonnak dobnám is a kis hülyét, mert csak beégnék vele a barinőim előtt, hogy milyen primitív paraszt, semmit sem ért a divathoz! Keresnék helyette egy zselézett hajú, tetkós, cuki kis srácot, olyan szűk gatyásat, az biztosan tudná értékelni a Desziguált meg a divatot, és nem égetne le folyton a plázacica barinőim előtt. Csak előbb még beugrom a szoliba, a körmöshöz, és tetetek fel 8D-s műszempillát, mert már kicsit kihullott a régi, és még a cickómat is meg kell csináltatnom a pénzéből. De ezt a pár hónapot már féllábon is kihúzom, és akkor már nem kell ezzel a suttyóval járnom, aki amúgy is csak a pénzéért kellett, mert egyébként egy ódivatú nyomi, szégyellek vele kimenni az utcára.
(Amúgy erről a kérdésről sem értem, mi a f..szt keres a felnőtt párkapcsolati témáknál. Nem tetszik neki, na és? Nem kötelező, hogy egyezzen az izlésünk bármiben is. Ha nekem tetszik, hordom, és kész. Én sem szólok bele abba, ő mit vesz fel, de nem is az öltözködése miatt vagyok vele elsősorban. Mondjuk, a Desigual nekem sem tetszett sosem, a színes menő, márkás táskák többsége meg valóban nem különbözik sokban a márkátlanoktól, a nagyrészük ráadásul műbőr vagy pvc. Nekem is van Armani Jeans táskám, ha valaki legagyistrandtáskázná, még egyet is értenék vele, mert pont olyan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!