Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Véleményekre vagyok kiváncsi!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményekre vagyok kiváncsi! Mit éreznétek ha a párotok egy újonnan vásárolt márkás táskátokra azt mondanám "olyan mint egy színes gagyi strandtáska, nem tetszik nekem"?

Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 18:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ugyan a táskákat nem tudom átérezni, mert van kb 3, egyenként max 5000 ft-os táskám, a célnak bőven megfelelnek, nade cipő... Huhuhuuuu! Azt kb havonta veszek, és nem is mindig olcsó pénzért... Van némelyik, amit cikiz, sőt, olyan is, amit kifejezetten utál (egy magassarkú-telitalpú, ami eleve magasabb talpú is, magasabb vagyok benne a megszokott-vágyott magasságnál). Nem érzek ilyenkor semmit, ránézek a cipőre és az minden negatív véleményt semlegesít. Ha valami csúnyát mond rájuk, akkor csak belengetem a lábam, annyit mondok- pedig szexi-, és el is van intézve a téma.

Úgy érzem, téged azért érintett ilyen mélyen a dolog, mert megbántad a költekezést és inkább azt vártad volna a párodtól, hogy egyetértsen veled és valahol támogassa a táskába fektetett 50ezret, de minthogy ezt nem tette meg, most "kognitív disszonanciát" érzel. Normális esetben legalábbis szerintem egy ember nem annyira bántódik meg egy ilyen beszóláson.

2016. júl. 26. 18:34
 12/24 anonim ***** válasza:

Semmit, nem miatta hordom/vettem, hanem magam miatt.

Van pár ruha amire konkrétan mondta a párom hogy neki nem tetszik, de tudja hogy nekem tetszik hordjam nyugodtan. Megkérdeztem a véleményét, elmondta. Sokkal jobb mintha hazudna. Annyi hogy azokat max akkor veszem fel ha nem kettesben megyünk valahova erre talán ügyelek.

Nincs ebben semmi, nem kell mindig mindennel egyetérteni.

2016. júl. 26. 18:42
 13/24 anonim ***** válasza:

Ránéztem, szerintem tényleg úgy néz ki, mint egy strandtáska :) (nő vagyok egyébként).

Amúgy nem zavar, amikor a férjemnek nem tetszik valami holmim, hiszen nem neki vettem. Ha tetszik valami, akkor mit változtat rajta, hogy a barátodnak bejön-e vagy sem? Nem kell függened a véleményétől :)

2016. júl. 26. 18:45
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg egy strandtáska.

És még csak fiú sem vagyok. :D

2016. júl. 26. 18:52
 15/24 Noren1989 ***** válasza:
76%
Hát ez egy gagyi strandtáska!!!!
2016. júl. 26. 19:00
 16/24 anonim ***** válasza:

Strandtáska, én is csak oda hordanám, ráadásul max egy turiból vettem volna meg aprópénzért, mert annyira gagyi, már bocsi.

A másik meg, borzalmas ahogyan a dolgokhoz állsz, képes vagy annyit kiadni egy csóró táskára. Bár biztosan megteheted, látszik, hogy csak a külsőségekre mész.

Már a kérdés maga mutatja, na de az, hogy érkezik pár válasz,hogy ki nem szarja le mit mondott a barátod, mit kell így felvenni, te erre nem is reagálsz, csak bemutatod a vadi új hű de márkás kapálni járó szatyrodat.

2016. júl. 26. 19:01
 17/24 anonim ***** válasza:

hát, nekem se tetszik ez a táska. tényleg strandtáska beütése van.

egyébként mit kéne szólnom? általában kikérem a vásárlás ELŐTT a barátom véleményét, ha szerinte full égő valami akkor nem veszem meg, vagy legalább mellette nem hordom legalább. egyikünknek se érdeke, hogy rajtam röhögjön vagy rosszul legyen tőlem :D persze ettől függetlenül van olyan cuccom ami nekem tetszik és kész, ennyi. biztos rosszul esne, ha nekem nagyon tetszik, de tudod, ízlések és pofonok. ha szerinted szép, megérte, akkor növessz egy kis egyéniséget és ne azzal foglalkozz mit mond a pasid meg az itteniek

2016. júl. 26. 19:06
 18/24 anonim ***** válasza:

Hmm micsoda problémák.

50 ezerért veszel strandtáskát és nem tetszett a barátodnak. Szerintem ez egyenesen borzaszto!

En vennek még 3at hogy idegesitsem őt!

es gondolom keményen dolgoztal érte azert is fájhatott :(

2016. júl. 26. 19:31
 19/24 anonim ***** válasza:

Dehát ez tényleg olyan. És nőként mondom! :D:D:DD

Mellesleg női táskákról minek kérdezed a barátod véleményét?

Főleg ha utána meg nem tetszik, ha megmondja. :)

25N

2016. júl. 26. 20:20
 20/24 anonim ***** válasza:
Megnéztem, ez egy strantáska. Amúgy dedó alsó tagozat a problémád. Szerintem is pénzkidobás volt 50 rugót kiadni rá, de ha annyira odavagy érte, hát hordjad. Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Több is veszett Mohácsnál. Azért emiatt az ügy miatt párkapcsolati tanácsadást kérni a gyakorin, ez már inkább tűnik problémának, mint hogy nem egyezik táskafronton az ízlésetek.
2016. júl. 26. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!