Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összevesztem vele mert hazudot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem vele mert hazudott? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt.

Egészen idáig azt hittem ismerem a páromat és sosem tenne ilyet.

Az ünnepek közeltével lett volna a munkahelyén egy céges buli. Már egy héttel előtte szóltam neki, nem fog tudni menni, mert megigértük az édesanyjának segítünk neki egy rendezvényen. Viszont a közeltével egyre jobban szajkózta hogy kötelező, mert munkaidőben van. ( de amúgy nem akar menni)

Mondtam neki menjen, de x időre érjen haza mert fontos. Ebből a hazajövetelből annyi lett, hogy nekem kellett telefonom figyelmeztetni induljon mert elkésünk ha nem jön.

Nem is aggonizáltam rajta nagyon, de azt mondta nekem nem is volt bent buli, pakolászott csak kicsit a főnökkel és megkapta a jutalékot.

Este tvzünk amikor megcsörren a telefonja. Fel is vette, pechjére a haverja jó hangosan beszélt.

Felhívja azzal hogy alig vannak a buliba, és mit igérte megy ha nem megy, képzelje el azt a bigét harmadjára viszik fel megd.gni, micsoda nő, tudja amiről beszéltünk, korábban már annyit ittál hogy most nem tudsz vagy az asszonyod állított raportra?

Láttam az arcán tudta lebukott. Ebből nekem az jön le, hogy marha jót röhögnek rajtam bent és életképtelen megvédeni mikor egy belevaló fas.zinak adja elő magát.

Kiderült hogy nem is volt kötelező, de ami a legjobban sért hogy hazudott és az olyan barátja is gúnyt űz belőlem akit kedveltem egész idáig.

Nem tudom mit tegyek, el nem tilthatom tőle de nagyon sért és fáj. Nem állítom azt hogy nem mondtam neki csúnya dolgokat, de kiröhögött ezekszerint bent mert megkértem jöjjön haza.

Megmondtam neki első és utolsó hazugsága, soha nem fordult még ilyen elő de én hatalmasat csalódtam.

Fontolgatom a szakítást. Én reagálom csak túl?

2018. dec. 22. 06:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Második kapcsolatom. Ez a kijelentés elég morbid szerintem is, de megpróbálok vele majd ma beszélni erről.
2018. dec. 22. 07:13
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Először magaddal beszélgess, hogy miért kell hazudoznia, ha el akar menni egy céges bulira, miért kell engedélyt kérni, és miért beszél ki. Ez nem egy egészséges, egyenrangú kapcsolat.
2018. dec. 22. 08:31
 13/19 anonim ***** válasza:
28%
Nem tervezek be programot, ha tudom, hogy aznap a páromnak céges bulija lesz. Persze, hogy azt mondta nincs kedve menni, hiszen tudta, hogy hisztizni fogsz. Az ilyen nő mellől egy hét után menekülnék.
2018. dec. 22. 08:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem. Ez a program volt egy hónapja lefixálva hogy az anyjának segítünk. A céges buli a héten dőlt el, de nem rakok én rá pórázt. Menjen ha akar.
2018. dec. 22. 09:10
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Ezt mondod, persze, mert ezt kell mondani. A valosagban meg a pasid lehajtott fejjel hallgat teged mint anyukajat a rossz jegy utan altalanos masodikban. Nem ezzel a helyzettel, hanem az egesz kapcsolattal van gond. Te egy engedelyt ado es szido anya szerepet vettel fel, ami nem egeszseges, mert a pasid mar el is kezdett tegef kijatszani, mint ahogyan a tinik szoktak apukat.
2018. dec. 22. 11:18
 16/19 A kérdező kommentje:
Lehet de nekem van családom ellenben neked majd öregségedre melegítetik az ágyad a barátok. Már ha tudni fogják akkor is a neved. Ne itélkezz ha nem ismersz!
2018. dec. 22. 11:37
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
Most kivel volt itt konkrétan problémád? Teljesen normális válaszokat kaptál a leírtak alapján "elemzett" helyzetre. Senki nem ítélkezett feletted, mire a személyeskedés?
2018. dec. 22. 11:41
 18/19 anonim ***** válasza:
77%
Eleve mi az, hogy te közlöd vele, hogy nem TUD elmenni, felnőtt ember, majd ő eldönti a te beleszólásod nélkül. Nyilvánvaló jelek utaltak rá, hogy ő a céges bulira akart menni, csak félt a hisztidtől. Az is durva, hogy te megmondod neki hányra érjen haza. Mégis ki vagy te az anyja? Aztán még hívogatod is... Gondolom nem szellemi fogyatékos hogy ne tudná eldönteni, hányra akar hazaérni, vagy egyáltalán haza akar-e. Azt jól gondolod, hogy a haverjai rajtad röhögnek, ő pedig pontosan azért nem véd meg, mert tudja, hogy igazuk van. A gondolat meg már önmagában beteges, hogy neked megfordult a fejedben, hogy eltiltod egy haverjától. Az egész írásodból látszik, hogy egy hisztis kis diktátor vagy.
2018. dec. 22. 13:52
 19/19 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy azt nem értem, hogy miért nem ő beszélte meg a saját édesanyjával, hogy valóban kell-e neki a segítség éppen akkor vagy el tud-e esetleg menni a buliba?
2018. dec. 22. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!