Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összevesztem vele mert hazudot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem vele mert hazudott? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt.

Egészen idáig azt hittem ismerem a páromat és sosem tenne ilyet.

Az ünnepek közeltével lett volna a munkahelyén egy céges buli. Már egy héttel előtte szóltam neki, nem fog tudni menni, mert megigértük az édesanyjának segítünk neki egy rendezvényen. Viszont a közeltével egyre jobban szajkózta hogy kötelező, mert munkaidőben van. ( de amúgy nem akar menni)

Mondtam neki menjen, de x időre érjen haza mert fontos. Ebből a hazajövetelből annyi lett, hogy nekem kellett telefonom figyelmeztetni induljon mert elkésünk ha nem jön.

Nem is aggonizáltam rajta nagyon, de azt mondta nekem nem is volt bent buli, pakolászott csak kicsit a főnökkel és megkapta a jutalékot.

Este tvzünk amikor megcsörren a telefonja. Fel is vette, pechjére a haverja jó hangosan beszélt.

Felhívja azzal hogy alig vannak a buliba, és mit igérte megy ha nem megy, képzelje el azt a bigét harmadjára viszik fel megd.gni, micsoda nő, tudja amiről beszéltünk, korábban már annyit ittál hogy most nem tudsz vagy az asszonyod állított raportra?

Láttam az arcán tudta lebukott. Ebből nekem az jön le, hogy marha jót röhögnek rajtam bent és életképtelen megvédeni mikor egy belevaló fas.zinak adja elő magát.

Kiderült hogy nem is volt kötelező, de ami a legjobban sért hogy hazudott és az olyan barátja is gúnyt űz belőlem akit kedveltem egész idáig.

Nem tudom mit tegyek, el nem tilthatom tőle de nagyon sért és fáj. Nem állítom azt hogy nem mondtam neki csúnya dolgokat, de kiröhögött ezekszerint bent mert megkértem jöjjön haza.

Megmondtam neki első és utolsó hazugsága, soha nem fordult még ilyen elő de én hatalmasat csalódtam.

Fontolgatom a szakítást. Én reagálom csak túl?

2018. dec. 22. 06:26
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Arról nem beszélve pont előtte nap neki állt velem kakaskodni akkor mivan nem megy a rendezvényre aztán...vagyok én aki menjek.

Tudtommal nem is iszik, utálja az ilyet, a csajra azt mondta hónapokkal ezelőtt kirugták de most emlegetik és még 2 másikat mikor elvileg csak egy idősebb néni maradt ott.

Ezt nem is mondtam neki, de itt is hazudott.

2018. dec. 22. 06:30
 2/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem illetek össze, ez nem kapcsolat, ahol te egrecíroztatod, mint kisfiút az anyukája, ő meg panaszkodik a haveroknak, és hazudozik, hogy a buliban mindenféle libát meg tudjon dugni.

Még csak egy éve vagytok együtt, de már úgy éltek, mint a viccekben a középkorú házaspárok, vagy Al Bundy és Peggy.

Mi lesz veletek 10 év múlva?

2018. dec. 22. 06:33
 3/19 anonim ***** válasza:
86%

Nálam a hűség és az őszinteség egy kapcsolat két olyan fontos alapköve, ami ha megremeg, akkor borul az egész. Ezek után tudnál bízni benne?

Ő mit mondott? Tudott valami magyarázattal szolgálni vagy beismert mindent?

Mellesleg ezekről a céges bulikról még sosem hallottam semmi jót. Szerencsére mifelénk ilyen nincs, de nem is hiányzik.

2018. dec. 22. 06:38
 4/19 A kérdező kommentje:
Lehajtott fejjel annyit mondott,ha elhagynám nem bírná sokáig, inkább kiegyenesítene egy kanyart 180al. És hogy esküszik nem csalt meg soha. De ezen kivül végig lehajtott fejjel viselte az egeszet. Nem szólt semmit vagy egy órán át.
2018. dec. 22. 06:40
 5/19 A kérdező kommentje:
Annyit nem mondott hogy neharagudjak.
2018. dec. 22. 06:40
 6/19 anonim ***** válasza:
41%

Zajlik az élet...nem vagyok benne egész biztos, hogy most kiakarod dobni, csak nem megy, ezért feljöttél gyk-ra, mert tudod, hogy itt csípőből szakítást fogunk javasolni :D.

Ha nem tudsz benne bízni, akkor tehet bármit, nem fogsz benne bízni. Ha jófiú lesz és igyekszik, akkor is ott lesz a bizalmatlanságod, akkor pedig ő lesz a sértett, te is pedálozhatsz, ha akarsz...ezt eljátsszátok párszor, kerülgetitek egymást még valamelyikőtök meg nem unja. Eltelik pár év...talán lesz egy gyűrű vagy egy gyerek, esetleg mindkettőtöknek céges bulika... Manapság így megy ez. Elcseszettnek elcseszett, de dönteni neked kell.

32/f

2018. dec. 22. 06:43
 7/19 anonim ***** válasza:
41%

Persze, hogy nem. Bármit mond akkor olaj lett volna a tűzre. Nyugodjatok le, aztán beszéljétek át.

32/f

2018. dec. 22. 06:44
 8/19 A kérdező kommentje:
Én nem járok ilyen helyekre. Azért is csalódtam benne ekkorát mert még sosem fordult elő ilyen és úgy érzem félre ismertem.
2018. dec. 22. 06:45
 9/19 A kérdező kommentje:
Ma mindenképpen beszélek vele erről, 4kor jön értem. Megpróbálok vele nyugodtan beszélni de nagyon tudja az embert irritálni az hogy kérdezek valamit és nem válaszol. Nekünk ez az első ilyen vitánk, talán nem tudja hogy kezelje mert még sosem volt párkapcsolata előtte.
2018. dec. 22. 06:49
 10/19 anonim ***** válasza:
67%

Ó, és még a kommunikáció se működik, kimerül az érzelmi zsarolásban.

Neked ez hányadik kapcsolatod, hogy még reménykedsz?

Nem a céges buli a gond, hanem ez az egész, így kompletten.

2018. dec. 22. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!