Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mégis mit tegyek, hazudott nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit tegyek, hazudott nekem?

Figyelt kérdés

Egyutt vagyok egy pasival 5honapja.

Hazugsagokban el!!

Mindig azt mondja,hogy o a birosagon dolgozik,ezert nem alszik itthon.

Kb 1 hete telepitettem a vibert a telefonomra,az o telefonszamaval.

3 nappal ezelott ram irj egy csaj,hogy mit kepzelsz stb elkezdtem vele beszelgetni kiderult minden ,hogy ő a baratnoje tegnap is ott volt nala lefekudtek,es van3 fia,amit nekem letagadott,hogy nem az ove.

A csajjal o mondennap beszel es at megy,hogy le allitsa.

Meg olyanokat ir neki az en "baratom" hogy ot szereti edes szerelmem lattam a telefobjaba az smst es ez a lany mindenbe igazat mondott eddig,nagyon faj amit tesz velem!

Nekem ma mondta a baratom,hogy adjam oda a vibert,hogy irjon neki,hogy en kitalaltam a dolgokat,es hazudok,megis kert,ha felhivna en ot sose lattam,es nem voltunk egyutt.

Mi tevo legyek?

Ja ma kozolte velem,hogy akkor nyugszik le a csaj,ha o ott alszik nala! De nem lesz sex!!Mindig nala aludt,napkozbe jarkal haza! Es ma a fiat is elhozta tole,es ezen megy a vita,nekem is mondja,hogy szeret nem akar elvesziteni,meg neki is!

2017. aug. 9. 15:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Téged teljesen palira vesz,jobb ha kidobod azonnal.
2017. aug. 9. 15:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Határolódj el tőle! Most!
2017. aug. 9. 15:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után még szóbaállsz ezzel a sz@rházival? Akkor meg is érdemled.
2017. aug. 9. 15:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell ezen gondolkodni? Át vagy baszva, de rendesen. Most már tudsz róla, mégis asszisztálsz hozzá továbbra is. Aranyból van a farka vagy mégis hogy lehetsz ennyire ostoba, hogy még nem rúgtad ki?
2017. aug. 9. 15:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Már az is nagy baj, hogy egyáltalán gondolkodsz azon, hogy mi tévő legyél...
2017. aug. 9. 15:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hatalmas ez az ember, ekkora pofátlanságot 😃

Szervezkedjetek össze a barátnővel, aztán szivassátok szarrá a kis ratyifejet!

2017. aug. 9. 15:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Ne legyél balek. Tudsz mindent.

Nekem a helyedben nem kéne egy ilyen.

Nagyon akarsz valamit csinálni, akkor lepd meg a másik nővel. Szervezd meg, hogy leültök megbeszélni 3-an, de ő nem tudjon róla. És kérdezd meg, hogy kit szeret.

De minden képen dobd ki.

2017. aug. 9. 15:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne add oda neki a telefont. ne csinálj magadból hülyét. a palit dobd azonnal!!! szakíts meg vele minden kapcsolatot. eszméletlen veszélyes ez a fickó!
2017. aug. 9. 15:51
 9/12 anonim ***** válasza:
56%
Gratulálok, hogy ezek után te még szóba állsz egy ilyen senkivel :'DDDDDDDDDD
2017. aug. 9. 16:15
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen a baraton mondta nekem,hogy miattam csinalja,hogy nyugodt eletunk legyen! Neki csak irja azokat,meg ott alszik,hogy nyugton legyen!

Meg a gyerek miatt megy a vita elvileg,de nem hiszem! A lany is allandoan kerdezget,kivagyok en neki! Erdekes hogy pont a baratnoje irt ram es nem aludt itthon a baratom,es kerdezrm a csajtol,hogy lefekudtek- e azt mondta igen mivel egyutt vagyunk.

Ezt a baratomtol megkerdeztem,hogy igaz- e természetesen letagadta...

De pár nap után mondta a barátom,hogy ha ő ott alszik a csaj rá mászik....erdekes

2017. aug. 9. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!