Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek átvert és hazudott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek átvert és hazudott nekem?

Figyelt kérdés
Egy pár hetes kapcsolatról van szó és tegnap előkerült egy ismeretlen nő aki facebookon vette fel velem a kapcsolatot majd telefonon is beszéltünk. Ugyanazzal a sráccal találkozgat akivel én történt köztük egy s más. Egyébként Normális volt velem szemben elmondott mindent és vannak tényleg furcsa dolgok amiben lehet ráció. Privát üzit is elfogadok és ott részletesen is tudok irni ha erdekel valakit hátha van megoldás.

2017. ápr. 27. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Hányszor kérdezed még meg?
2017. ápr. 27. 17:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Mármint most ki hazudott és miben?

Ha jól értelmeztem a kérdést, arról lenne szó, hogy megismerkedtél egy sráccal, rádírt egy csaj aki ismeri, és írt neked dolgokat a srácról amik igazak lehetnek?!

Vagy most mivan?:DDDD neharagudj, de ezen a kérdésen lehetetlen kiigazodni:D

2017. ápr. 27. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!