Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baratom hazudott nekem Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom hazudott nekem Mit tegyek? 20/L

Figyelt kérdés

Aztmondta nekem hogy lefekszik aludni munka után, és kiderült hogy nem is aludt, hanem a haverjaval volt.

3 napig csak 10 perceket volt fent facebookon mert irta hogy fáradt és inkább alszik.

Aztmondta azért hazudott hogy ne haragudjak meg hogy berúgnak.....

Mit tegyek?

2018. ápr. 15. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
Semmit, olyan idegesìtő stìlusod van, én is valahogy le akarnálak koptatni néha :-/
2018. ápr. 15. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
13%
Igen. En is ugy latom, hogy nagyon az ember agyara mesz. En is igy tettem volna.
2018. ápr. 15. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Ha ilyen kicsi dolgokban kamuzik neked, akkor mi lesz később?
2018. ápr. 15. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Gyanítom nem a havejaival volt, hanem épp megcsalt. Ne legyél már ilyen naiv :D
2018. ápr. 15. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:
29%
Lényegtelen mi volt, valami miatt nem meri neked megmondani az igazságot. Nézegeted mennyi ideig van fent? Ez picit fojtogató, ha ebből ered a titkolózás akkor megértem bár kérdéses hogy akkor minek vagytok kapcsolatban. Lehet szorosan fogod a gyeplőt, ő meg lazítani akart rajta.
2018. ápr. 15. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
17%
Én se lennék elérhető pár napig.
2018. ápr. 15. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem jó ok a hazugsafra

Szerintem itt gondok vannak

2018. ápr. 15. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én párom is csinàlt hasonlót igaz nem 3napig de az egyik haverja elhivta névnapozni és ugy vàltunk el hogy majd este eljön hozzàm hàt vártam és kb1orat csuszott ugy hogy facen làttam hogy fenn volt de nem írt .Megbeszéltem vele hogy máskor irjon ha késik azóta nincsi ilyen probléma.
2018. ápr. 17. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!