Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mélyebben képesek szeretni, mint a nők?
Mintha hosszabb idő alatt következne be náluk a szerelembe esés, nem olyan gyorsan, lángoló szenvedéllyel lesznek szerelmesek talán, mint a nők, de mintha mélyebbek is lennének az érzéseik...jó látom?
Persze nem a Casanova típusokra gondolok, de akár még őket is eltalálhatja Ámor nyila.
"A nyilvanvalo felemelo erzes ellenere is utalom azt az önkontroll nélküli állapotot"
De amikor szerelmes vagy, ebbe egyáltalán nem gondolsz bele, hiába is küzdenél ellene. Esetleg jóakaróktól kapsz egy-két kijózanító pofont, és lehet, még az sem lesz hatásos az állapotod ellen.
De egyébként szerintem szerelmesnek lenni sohasem hiba, akkor sem, ha plátói marad, mert a langyos állóvíz "szerelem" rosszabb.
Hat nem tudom. Nekem a hos szerelemes oldal egyaltalan nem bejovos, szeretem sajat magam iranyitani a gondolataimat, a donteseimet sem zsigerbol hozom, ilyenkor lehet olyan szituacioba keveredni, amit "jozanul" sosem tennel. Sebezheto allapot es ha epp olyan szemely a rajongasod targya, piszok konnyen vissza tud elni vele. Raadasul annyira elnyomja minden kritikai erzekedet, hogy csak meresztgeted a szemed utana, hogy mi volt ez?
Eltem en szeretetben, sokkal jobb es tartosabb is az allapot. Nem hianyzik a szerelem, nekem nem.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!