Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni valakibe ha csak néha össze járunk szexelni?
Figyelt kérdés
Néha hiányzik és napközben is gondolok rá pedig tudom hogy szexen kívül semmi nem lehet köztünk.2018. dec. 3. 23:44
1/12 anonim válasza:
Hogyne lehetne. Sok esetben ez szokta a szeretői/szexkapcsolatok végét jelenteni.
4/12 anonim válasza:
Valószínűleg csak nincs más, akire gondolhatnál.
5/12 anonim válasza:
Ha mélyen érzel iránta,akkor nem csak azért
6/12 anonim válasza:
Bele lehet, csak az már kevésbé gyakori, hogy a másik fél is így kezd érezni.
7/12 anonim válasza:
Nekem úgyis sikerült, hogy az illető csak néha nekem jött, megsimogatta a vállam, stb., hát még ha le is feküdtem volna vele...
8/12 anonim válasza:
Simán bele lehet szeretni.Foglalt és azért nem lehet több?
9/12 anonim válasza:
Na, ezért sem jó ötlet a szexkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!