Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele lehet valakibe szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet valakibe szeretni azért mert szexelsz vele?

Figyelt kérdés

6 hónapja van egy férfi az életembe akivel csak szexelni járunk össze,semmi lelkizés nincs csak 1-1 éjszakát együtt töltünk.3 hete vettem észre hogy hiányzik ha nem keres, ha nincs velem.Folyton rágondolok stb. Lehetséges hogy bele szerettem holott a szexen kívül semmi kapcsolatunk nincs egymással?

21N

2018. okt. 21. 13:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Mivel a szex az alappillére egy kapcsolat, a szex válthat ki olyan érzést, hogy beleszeress a másikba. Bár szerintem ez nem kérdés.

Ezért szoktak például a szűz lányok is jobban ragaszkodni az elsőhöz. Bár ahhoz kell az is, hogy élvezzék, ne pedig valami erőszakos, első buliba, részegen dugtak meg típusú szex legyen.

2018. okt. 21. 13:03
 2/16 anonim ***** válasza:

kapcsolatnak*, sajnálom, de 20 órája ébren vagyok, szóval ha néha félre írok, akkor ezer bocs. Amúgy mázlista egy pasi, nekem is kellene hasonló csaj, de hát..

Gondolom úgy se az átlagos, normális pasi típus.

2018. okt. 21. 13:04
 3/16 anonim ***** válasza:
65%

Mítosz, hogy a szűzlányok ragaszkodnak az első kukihoz.

Lehetséges, de ez a te egyedi eseted, ebből milliárdokra levonni következtetést ostobaság. Azt sem mondanám, hogy a szex a kapcsolat alappillére. Van, akinek igen, nekem biztos nem.

2018. okt. 21. 13:05
 4/16 anonim ***** válasza:
Igen. Ha idealizálod. Azt mi nők nagyon tudjuk. Hozzá képzeled azokat a dolgokat, amiket lehet szeretni benne. Én pl. Hajlamos vagyok magamban beszélgetéseket lefolytatni a szeretőmmel. Mintha ott lenne. Vágyom a tarsaságára, ezt gondolom így vezetem le. Tudatisitsd magadban, hogy NEM ISMERED ŐT, igy nem is szeretheted. Nagyon nehéz. De az ember az agyàval szerelmes, nem a szívével. És az agyaddal is tudod kordaban tartani magad.
2018. okt. 21. 13:08
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem ezért szeret bele egyik ember a másikba. Maximum fellángolásod lehet. De tartós nem lesz, mivel ha a férfi másként állna lelkileg hozzád, már 2-3 héten belül teljesen más írányt vett volna a kapcsolatotok. De ha 6 hónap alatt, is maradt minden ugyan az, akkor egyértelműen csak használ.
2018. okt. 21. 13:08
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Akinek benne van a vérébe, hogy k u r v u l j o n, az lehet nem fog ragaszkodni a párjához jobban.

2 szűz lánnyal volt dolgom életem során, az elsővel több időt tudtam együtt lenni, ő például az első szex után ragaszkodott hozzám jobban. És több ember is mondta, hogy az első sokat számít általában. Az a lány másfél évig volt velem.

Volt egy másik szűz lány, ő vele nem tudtam annyit vele lenni, viszont így is 9 hónapig eltartott.

2018. okt. 21. 13:09
 7/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ő nem szeret. 1x felhoztam a témát mi lenne ha járnánk.Szt mondta hogy ne képzeljek bele többet mint ami és ki jelentette hogy ez csak szex nem akar tőlem semmit egyébként és ha így nem jó felejtsük el egymást
2018. okt. 21. 13:14
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
És nem hagytad ott a francba? Ilyen szöveget... Gyakorlatilag ürítésre használ, és még közli, hogy mehetsz amerre látsz, ha nem tetszik. Ennek semmilyen nő se való
2018. okt. 21. 13:19
 9/16 anonim ***** válasza:
36%
Az a baj az ilyen kapcsolatokkal, hogy legtöbbször rossz vége lesz. Pont az ilyenért. Hogy valaki szerelmes lesz a másikba.
2018. okt. 21. 13:19
 10/16 anonim ***** válasza:
Van állandó partnere?
2018. okt. 21. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!