Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet valakibe szeretni azért mert szexelsz vele?
6 hónapja van egy férfi az életembe akivel csak szexelni járunk össze,semmi lelkizés nincs csak 1-1 éjszakát együtt töltünk.3 hete vettem észre hogy hiányzik ha nem keres, ha nincs velem.Folyton rágondolok stb. Lehetséges hogy bele szerettem holott a szexen kívül semmi kapcsolatunk nincs egymással?
21N
Mivel a szex az alappillére egy kapcsolat, a szex válthat ki olyan érzést, hogy beleszeress a másikba. Bár szerintem ez nem kérdés.
Ezért szoktak például a szűz lányok is jobban ragaszkodni az elsőhöz. Bár ahhoz kell az is, hogy élvezzék, ne pedig valami erőszakos, első buliba, részegen dugtak meg típusú szex legyen.
kapcsolatnak*, sajnálom, de 20 órája ébren vagyok, szóval ha néha félre írok, akkor ezer bocs. Amúgy mázlista egy pasi, nekem is kellene hasonló csaj, de hát..
Gondolom úgy se az átlagos, normális pasi típus.
Mítosz, hogy a szűzlányok ragaszkodnak az első kukihoz.
Lehetséges, de ez a te egyedi eseted, ebből milliárdokra levonni következtetést ostobaság. Azt sem mondanám, hogy a szex a kapcsolat alappillére. Van, akinek igen, nekem biztos nem.
Akinek benne van a vérébe, hogy k u r v u l j o n, az lehet nem fog ragaszkodni a párjához jobban.
2 szűz lánnyal volt dolgom életem során, az elsővel több időt tudtam együtt lenni, ő például az első szex után ragaszkodott hozzám jobban. És több ember is mondta, hogy az első sokat számít általában. Az a lány másfél évig volt velem.
Volt egy másik szűz lány, ő vele nem tudtam annyit vele lenni, viszont így is 9 hónapig eltartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!