Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fog engem egy férfi valaha szeretni?
Még nem volt senkim,de szoktam ismerkedni.
A kérdésem az,hogy nektek is elképzelhetetlen volt,
hogy egyszer majd valaki pont titeket fog szeretni?
Egyszerűen annyira félelmetes ez az egész és nem tudom,
mit kell ehhez tennem,mert amikor látok párokat,akkor
olyan "különlegesnek" hiszem őket,hogy "jé,ezt a férfit/nőt szeretik" és számomra kicsit furcsa,hogy mégis mivel érték ezt el.
Nehéz elképzelni,hogy egyszer nekem is lehet ilyen csodában részem,pedig normális vagyok,nem az,csak mivel még nem volt senkim,így nem tudom elhinni.
Már tini sem vagyok már.Nő vagyok amúgy.
Aztán meg,ha ott lesz a férfi,akkor meg az fog lesokkolni gondolom,hogy engem szeret és nem a szomszéd tuját.
"A kérdésem az,hogy nektek is elképzelhetetlen volt,
hogy egyszer majd valaki pont titeket fog szeretni?"
Nem volt elképzelhetetlen, miért lett volna az?
Ennyire kishitű vagy magaddal szemben, hogy ilyen kijelentéseket teszel? Ennyire sz..r alaknak hiszed magad?
Előbb érj meg agyilag, mert még nem vagy erre felkészülve és megérve sem, ha azt hiszed, hogy egy párkapcsolat olyan, mint egy mesebeli csoda!
Nem a kor alapján leszel nő, hanem agyi érettséged alapján!
Foglalkozz önismerettel, önszeretettel és pszichológiával!
A tini sem vagyok szövegre azt mondanám, hogy "zöldségeket beszélsz". :D
Mennyi idős vagy? Tippelnék, akkor 20+ -at mondanék.
Lesz olyan biztosan, aki szeretni fog téged.
Néha nem kell túl sok hozzá, hogy valaki (meg)szeressen.
Addig a pontig nem volt elképzelhetetlen ameddig bele nem futottam újra és újra ugyan azokba a körökbe. Engem az emberek általában csak egy bizonyos ideig szoktak kedvelni és jobban megismerve általában megutálnak. Így nem gondolnám, hogy lesz valaha még olyas valaki aki szeretni fog, de ez van.
A szeretet alapvetően nem "elért" dolog, hanem egy olyan érzés ami idővel kialakul két ember között, csak olykor viszonzatlanul és olykor viszonzottan.
Azt hiszem a kérdés végére túlagyaltad ezt az egészet. Biztos lesz majd olyan aki szeretni fog téged is.
Érdekes és paradoxon,hogy rengeteg jó "dolog" van bennem,amikkel tisztában is vagyok,tehát kissé egoistaként is beállíthatnám magam,hisz sok mindenben magasan verem az emberek többségét és azt is tapasztalom,hogy "kapós" vagyok a férfiak körében.
Ugyanakkor az,hogy magammal és az értékeimmel(hiányosságaimmal) tisztában vagyok, nem jelenti azt,hogy jelenleg ne lenne számomra "természetellenes" ez a szerelem dolog.
A szülés is baromi "természetellenes","idegen valami" jelenleg,mégsem lehet az önértékeléshez kötni,ugyanis
eléggé kemény és objektív nézeteim vannak ezzel kapcsolatosan,bár ez a téma nagyon nem vág ide.
De örülök,hogy ennyien meg voltak róla győződve,hogy "ó,mit nekem párkapcsolat,persze,hogy majd belém zúg valaki". Ugyanis azokon,akiket mondjuk kapcsolatban látok - annak ellenére,hogy rácsodálkozom,hogy jé szeretik őket-, sokszor azért lepődtem meg, mert mondjuk tudtam, hogy emberileg a legalja kategóriák.
Biztos jó lehet,nekem ilyenben nem volt részem.
Majd egy másik életemben talán
Tetszik az írásod, jól megfogalmaztad a dolgokat:). Hasonlóan érzek én is, csak férfiban.
Szerintem ne keresd görcsösen ezt a pillanatot, majd észre fogod venni, amikor jön és automatikusan befogadod, mert az érzékszerveid ráéreznek, hogy erre van szükséged.
Biztos, hogy szokatlan lesz, de ne félj, mert remélhetőleg jó lesz. Lelkiekben ezt várod, gondolj abban a pillanatban arra, hgy ezt szeretted volna már évek óta. Ügyes légy:)!
"A szülés is baromi "természetellenes","idegen valami" jelenleg,"
Akkor te egy földönkívüli "természetellenes" valami vagy.
Anyukáddal beszélgettél már a problémáidról? Pszichés eset vagy, ezek után meg már főleg!
Ahhoz képest, hogy állítólag mennyire kapós vagy, az önbizalmad a béka s...gge alatt van, mert képtelen vagy elhinni, hogy te is kellhetsz valakinek.
Mond már meg őszintén, kislány, hogy mi "természetellenes"ség van a szerelemben?
Az agyaddal valami nagy probléma van. Keress fel egy pszichológust, a saját érdekedben.
A szerelem és a gyermekszülés a legtermészetesebb dolog, amióta világ a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!