Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fog engem egy férfi valaha szeretni?
Még nem volt senkim,de szoktam ismerkedni.
A kérdésem az,hogy nektek is elképzelhetetlen volt,
hogy egyszer majd valaki pont titeket fog szeretni?
Egyszerűen annyira félelmetes ez az egész és nem tudom,
mit kell ehhez tennem,mert amikor látok párokat,akkor
olyan "különlegesnek" hiszem őket,hogy "jé,ezt a férfit/nőt szeretik" és számomra kicsit furcsa,hogy mégis mivel érték ezt el.
Nehéz elképzelni,hogy egyszer nekem is lehet ilyen csodában részem,pedig normális vagyok,nem az,csak mivel még nem volt senkim,így nem tudom elhinni.
Már tini sem vagyok már.Nő vagyok amúgy.
Aztán meg,ha ott lesz a férfi,akkor meg az fog lesokkolni gondolom,hogy engem szeret és nem a szomszéd tuját.
8-as:
köszi:)
8-as:
egyébként nem görcsölök rá,csak ma eszembe jutott,hogy megfogalmazom ezt a kérdést és kiírom.
Valószínűleg ha majd részed lesz benne, nem fogod elhinni, hogy igaz. Keresed az érdeket a szerelme mögött. Nem leszel boldog igazán sosem.
Majd azt hiszed, hogy te csak szamár vagy neki a ló helyett.
Vagy a lakhatását akarja így megoldani.
Én mindig így jártam. Mondjuk igazából soha senki nem mondta azt, hogy szerelmes lenne belém. Az első párom közölte, hogy ő se szerelmes belém (én se voltam). A következő közölte, hogy még nem szerelmes belém. Azt elfelejtette közölni, amikor már szerelmes volt, de amikor kihúztam belőle, már nem is igazán hittem el neki. Most is megkaptam valakitől, hogy csak szexre kellenék neki és bár vonzom, mint a mágnes, nem engedi meg magának, hogy szerelmes legyen.
Szóval én végeztem a férfiakkal, nekem több nemszerelmi vallomás nem kell, ráment a fél életem arra, hogy ilyen ba...rmokkal voltam együtt, akik azt mindig nagy mellénnyel tudták vállalni, hogy nem szeretnek. Aztán mindig belepusztultak, mikor leléptem mellőlük.
" Valószínűleg ha majd részed lesz benne, nem fogod elhinni, hogy igaz. Keresed az érdeket a szerelme mögött. Nem leszel boldog igazán sosem.
Majd azt hiszed, hogy te csak szamár vagy neki a ló helyett.
Vagy a lakhatását akarja így megoldani."
A további kommentedből kiderül,hogy ezt magadra írtad.
Én kívánom,hogy egy kis ego-t felszedj magadra.
Az azért kell,nem gond,ha egészséges mértékben tisztában vagyunk magunkkal.
Mi van kérdező, csak azt a választ fogadod el jónak, aki a te egódat simogatja és teljesen ugyanolyan önbizalomhiányos, mint te?
Voltunk hárman, akik tükröt tartottak a negatív viselkedésed elé, és máris mi vagyunk a rosszak.
Inkább nézz kicsit magadba. Neked jár a szád, hogy jaj, elképzelhetetlen, hogy valaki egyszer szeretni fog téged.
Gyerek vagy még agyilag, nem baj, majd remélhetőleg 5 év múlva megérsz, és addigra elolvasol jó sok párkapcsolattal foglalkozó pszichológiai könyvet.
Ja és fejleszd az önbizalmad, mert valóban, ha ott lesz egy pasi, aki érdeklődni fog irántad, nem fogod elhinni, hogy tényleg te kellesz neki, és az fog állandóan a fejedben járni, hogy nem vagy neki elég jó és vajon ő mit szeret benned.
Eleve a kérdésed, a fő kérdés, is nagyfokú önbizalomhiányra utál.
Háríthatsz, meg leh..lyézhetsz minket, neked van problémád, nem nekünk.
Mi az,hogy nem fogadom el?
Elfogadnám,ha a kérdést megértették volna és akkor lenne miről diskurálni.De így eléggé egyoldalú a dolog,hogy én tudom,miről van szó,a másiknak meg kínai az,amit írtam.Majd ha jön egy egyenrangú partner,akkor lesz is mire reagálni. Ennyi a titok,de hát ezt is el kellett magyaráznom.
Milyen válaszokat vártál? Magamra írtam, de rád is igaz lesz, mert ugyanígy soha nem tudtam elképzelni, hogy engem szerethet valaki. 26 éves koromban volt először barátom, de őt nem szerettem, csak azért mentem bele, mert azt gondoltam, engem úgyse fog szeretni senki szerelemmel. Amikor mégis megtörtént, nagyon hamar történtek olyan dolgok, amik miatt azt gondolom, hogy nem volt belém szerelmes, csak én azt hittem.
Gondolom azt szeretnéd itt hallani, hogy majd te is megtalálod. De őszintén szólva, ha nem magamból indulok ki, akkor is azt látom, hogy a szerelem ritkán kölcsönös. Az egyik mindig sokkal jobban szeret. Szóval persze lehet, hogy lesz, sőt van olyan férfi, akinek te vagy A NŐ, ahogy van nem is egy, akinek én voltam vagy vagyok A NŐ, de ők nem kellettek nekem és nem kellenek neked. Aki meg neked lesz a nagy Ő, az feleannyira se lesz oda érted. Ez így működik a környezetemben is.
ui: Lehet kérdést töröltetni.
Írsz ide és törlik:
info@gyakorikerdesek.hu
"Elfogadnám,ha a kérdést megértették volna és akkor lenne miről diskurálni."
Mindenki megértette a fő kérdést, hogy szeretni fog-e téged valaki.
Talán igen, talán nem.
De eleve a kérdés önbizalomhiányra utal, fogd már fel végre.
"De így eléggé egyoldalú a dolog,hogy én tudom,miről van szó,a másiknak meg kínai az,amit írtam."
Talán akkor tanulj meg magyarul érthetően írni, ha nem kaptál választ. Egyébként mindenki megadta rá a választ, az, hogy a te értelmi intelligenciádat meghaladja a pszichológiai és az önbizalomhiányos rész, arról én nem tehetek.
Olvass Csernus Imre könyveket, majd rájössz, hogy miről is beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!