Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mélyebben képesek szeretni, mint a nők?
Mintha hosszabb idő alatt következne be náluk a szerelembe esés, nem olyan gyorsan, lángoló szenvedéllyel lesznek szerelmesek talán, mint a nők, de mintha mélyebbek is lennének az érzéseik...jó látom?
Persze nem a Casanova típusokra gondolok, de akár még őket is eltalálhatja Ámor nyila.
#9:
És akkor miért is tartjuk természetesnek, hogy ha egy nő szült egy-két gyereket, eltelt pár év, és már nem feszes a teste, és nem 50 kiló, akkor "jogosan" hagyja ott a férj a gyerekeivel együtt a bús p.ba az első 18 éves pincért?
Ez a mély szeretet? Ami kizárólag a felszínnek szól?
Egy férfi nem tudja a saját gyerekét se olyan mélyen szeretni, mint egy anya. Miért tudnàk mélyebben szeretni a pàrjukat? Mert minden xart eltűrnek, ha a csaj jól néz ki és tud mélytorkozni? Az a mély érzelem?
Ez nem a nemen múlik.
Az én esetemben mindig én szerettem mélyebben a másikat nő létemre.
Sajnos jól látod. :-(
Jó lenne, ha mi is olyanok lehetnénk, mint a nők.
Azert kemeny a kerdezo, mert szinonimakent hasznalja a szerelem es szeretet szavakat. A melyseg meg kulon egy gumidefinicio, mindent is jelent, meg semmit se. Van egyaltalan mertekegysege? Vagy mi alapjan lehet egyik melyseget a masikkal osszehasonlitani?
Probalok az elso reszmondatra koncentralni. Nalam az elso talalkozas utan alakult ki tobbszor is. Ejszaka meg a tudatalattim atpakolgatta az aznapi dolgokat, masnap mar ugy tertem magamhoz, mint egy tini, nyalas, vigyorgo zombi. Leirva is eleg gaz, tok ellentetes a "valodi" jellememmel. A nyilvanvalo felemelo erzes ellenere is utalom azt az onkontrol nelkuli allapotot. Mondanam, hogy soha tobbet, de erre lathatoan nincs befolyasom. Par het alatt elmulik, ha meg tudom elni, a platoi meg igy evtizedek elteltevel is be tudna vinni az erdobe.
Most akkor honnan kezdjem el merni es mivel?
42F
Valami lepontozóska itt járt, feljavítottam a nullásokat :-)
Köszi a válaszokat, érdekes volt olvasni őket, bizonyára sok függ eddigi élettapasztalatainktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!