Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak mélyebben képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mélyebben képesek szeretni, mint a nők?

Figyelt kérdés

Mintha hosszabb idő alatt következne be náluk a szerelembe esés, nem olyan gyorsan, lángoló szenvedéllyel lesznek szerelmesek talán, mint a nők, de mintha mélyebbek is lennének az érzéseik...jó látom?

Persze nem a Casanova típusokra gondolok, de akár még őket is eltalálhatja Ámor nyila.

2018. dec. 19. 17:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

#9:

És akkor miért is tartjuk természetesnek, hogy ha egy nő szült egy-két gyereket, eltelt pár év, és már nem feszes a teste, és nem 50 kiló, akkor "jogosan" hagyja ott a férj a gyerekeivel együtt a bús p.ba az első 18 éves pincért?

Ez a mély szeretet? Ami kizárólag a felszínnek szól?

Egy férfi nem tudja a saját gyerekét se olyan mélyen szeretni, mint egy anya. Miért tudnàk mélyebben szeretni a pàrjukat? Mert minden xart eltűrnek, ha a csaj jól néz ki és tud mélytorkozni? Az a mély érzelem?

2018. dec. 19. 19:01
 12/22 anonim ***** válasza:
64%

Ez nem a nemen múlik.

Az én esetemben mindig én szerettem mélyebben a másikat nő létemre.

2018. dec. 19. 19:20
 13/22 anonim ***** válasza:
32%
előző: Don Juan volt az, aki lenézte a nőket, nem Casanova.
2018. dec. 19. 19:24
 14/22 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nem nemtől függ, hanem elég sok minden mástól, ugyanannak az embernek az esetében is kivel mennyire alakul ki a szimpátia, stb., ez alapján mélyebben vagy kevésbé mélyen szeret bele. Meg szeretethiányos lehet férfi is meg nő is, akkor meg szinte az első emberbe mélyen bele tud esni, aki egy kicsit kedvesebben szól hozzá, akinek sohasem, vagy nagyon régen volt már kapcsolata, azzal ez könnyen megtörténhet.
2018. dec. 19. 20:00
 15/22 anonim ***** válasza:
19%
Nem hinném, hogy ez nemfüggő. Saját példám, hogy a férfiak, akikkel szerelembe estem, hamarabb kötődtek hozzám érzelmileg, én mindig kicsit fáziskésésben voltam hozzájuk képest.
2018. dec. 19. 20:26
 16/22 anonim ***** válasza:
22%
Rám igaz. Megismertem annakidején egy nőt, kb fél év kellett, hogy érezzek dolgokat (csak barátok voltunk) beleszerettem, ennek már 8 éve. 2 éve nem is beszél velem, de a hiánya csak nem akar elmúlni. :(
2018. dec. 19. 20:37
 17/22 anonim ***** válasza:
15%

Sajnos jól látod. :-(

Jó lenne, ha mi is olyanok lehetnénk, mint a nők.

2018. dec. 19. 22:08
 18/22 anonim ***** válasza:
64%
Egyetértek azokkal, akik azt írják, ez független az illető nemétől.
2018. dec. 19. 23:03
 19/22 Rockarc ***** válasza:
34%

Azert kemeny a kerdezo, mert szinonimakent hasznalja a szerelem es szeretet szavakat. A melyseg meg kulon egy gumidefinicio, mindent is jelent, meg semmit se. Van egyaltalan mertekegysege? Vagy mi alapjan lehet egyik melyseget a masikkal osszehasonlitani?

Probalok az elso reszmondatra koncentralni. Nalam az elso talalkozas utan alakult ki tobbszor is. Ejszaka meg a tudatalattim atpakolgatta az aznapi dolgokat, masnap mar ugy tertem magamhoz, mint egy tini, nyalas, vigyorgo zombi. Leirva is eleg gaz, tok ellentetes a "valodi" jellememmel. A nyilvanvalo felemelo erzes ellenere is utalom azt az onkontrol nelkuli allapotot. Mondanam, hogy soha tobbet, de erre lathatoan nincs befolyasom. Par het alatt elmulik, ha meg tudom elni, a platoi meg igy evtizedek elteltevel is be tudna vinni az erdobe.

Most akkor honnan kezdjem el merni es mivel?

42F

2018. dec. 20. 01:58
 20/22 A kérdező kommentje:

Valami lepontozóska itt járt, feljavítottam a nullásokat :-)

Köszi a válaszokat, érdekes volt olvasni őket, bizonyára sok függ eddigi élettapasztalatainktól.

2018. dec. 20. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!