Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Elég apróságnak tartom a vita tárgyát de mégis sért.

Páromnak van egy Suzuky Swift-je, 97-es évjáratú amivel rengeteg a baj. Szinte havonta tönkremegy valami rajta, de korrigálja mert autószerelő.

Viszont nehezen megy ez anyagilag, egyetlen egy bontott motorja van hozzá, múlthéten akkor is a 2ből csinált egyet hogy menjen az autó.

Nos, van neki állitólagosan egy legjobb barátja. ( aki igen csak jómódú...)

Hónapokig megint ide se dugta a képét, annyi nem volt benne agusztusba amikor kórházba került a párom bemenjen hozzá a nagy haverja. Még csak felsem hívta mi van vele.

Nekem úgy tűnik akkor keresi amikor kell neki valami, és olyankor is vinné csak a hülyeségbe mert akkor vinné bulizni ezaz amaz.

Én nem vagyok ilyen beállitottságú, nem is akarom megmondani a páromnak mit kezdjen de szerintem magától kellene észrevegye a dolgokat. Kezdetben még kedveltem a srácot, de utána ahogy teltek az évek és egy picit is átlátok rajta, azóta nem igazán.

Ezt tudja a párom is, korábban is elmondtam az én hozzáállásom.

Megint felkereste, megint hívná vedelni és elakarja kunyerálni azt a minimális alkatrészeit ami van neki. De előtte agusztus óta ide se tolta a képét.

Én mondtam a páromnak tartsa meg őket mert szükség lesz rá, de picit értetlennek érzem őt is.

Nagyon barátjának tekinti.

Megbeszélték felhívják egymást, de nem akarom azt se ezek összejárogassanak.

Igazából úgy vagyok vele ha odaadja neki, soha az életbe nem segítek a páromnak ha kell tolni a kocsit, fényt tartani, csavarozni vagy este 10kor a lámpát tartani lásson is valamit.

Szerintetek ez barát? Én vagyok önző?

Kinek van igaza? Mit tennétek ha odaadná neki az alkatrészt?

21/L

2018. dec. 19. 11:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom akkor majd megteheti ezt a haverja. Én vagyok utálatos?
2018. dec. 19. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem, de az élet az olyan, hogy az okos a más kárán tanul, a bolond meg megy fejjel a falnak.

Sajnos nem tudod őt mindig mindentől kikímélni, megmenteni. Tanácsolni lehet, de zsarolni nem.

Mondjuk, ha ezt egy mondatban elmondod, hogy szabad ember vagy, megteheted, hogy most odaadod neki az excájgot, de akkor majd ha szerelni kell, segítsen ő neked.

De azt is megteheted, hogy most először az életben rám hallgatsz, nem adod oda neki a cuccot, (s meglátod, valószínű többet nem is hallasz a nagy haver felől.)

A zsarolás nem jó dolog, kell, hogy szabad legyen a másik, néha kellenek a rossz tapasztalatok, hogy tanuljon belőle, de ha következetes vagy, végülis, az még nem bűn..

Sajnálom a helyzetet, szerinem ebből bukta és tanulás lesz, de ezt neked meg meg kell tanulnod elfogadni, feldolgozni, hogy nem élheted a másik ember életét.

A gyerekeddel is így lesz majd..

2018. dec. 19. 12:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Hallgatok rád.
2018. dec. 19. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne pocsékoljátok az időt a "kinek van igaza" vitára. Inkább azon agyaljatok, mikor és hogyan tudnátok lecserélni az autót. A haver előbb-utóbb ki fog kopni a képből.
2018. dec. 19. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
A véleményedet elmondhatod neki, de a döntés az övé. Ő haverja, ő élete.
2018. dec. 19. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!