Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elutazom Amerikába, szakít velem. Ez milyen hozzáállás? Kinek van igaza?
Idén érettségizem, a barátnőim találták ki az utat.
Június 22.-én indulunk, július elejéig Nagy-Britanniában lennénk (egy fesztivál, két koncert és találkoznánk az ott élő barátainkkal), utána augusztusig az Államokban leszünk, a Sziget kezdetére jövünk haza.
Mondtam a barátomnak, erre kiakadt, hogy akkor jól érti-e, hogy egész nyáron 2 hetet leszünk együtt. Igen, de utána meg összeköltözünk, szóval akkor meg 0-24.
Szerinte ez így nem jó, mert mi az, hogy elutazok egész nyárra és meg sem beszélem vele. De mi, engedélyt kellett volna kérnem?
Most voltunk nyaralni, decemberben is három hétet vele voltam külföldön, szóval nem az van, hogy alig találkozunk.
Szerintem korai neked az az összeköltözés.
Ha te világot akarsz látni, akkor nélküle kell megtenned, ennyi az egész. Kicsit emellé valószínűleg aggódik, h belehabarodsz vmi külföldi fickóba.
Egyforma anyagi feltételekkel vagytok megáldva?
26/F
És igen, amúgy megkérdezhetted volna, hogy mit szól hozzá, ha....
Elég jól megy anyagilag akkor..
A barátodnak is ilyen körülményei vannak? Itt 2 lehetőség merül fel bennem:
1. Irigy amiért utazni fogsz és világotlátsz
2. Féltékeny
De lehet mind a kettő megvan benne.
18:26 március van és a barátja már tud a dologról. Ez nem meríti ki a szólás fogalmát? Lehet a kérdező is csak nem rég tudta meg.
Utolsó rengeteg pár van aki távkapcsolatban él, nem hónapokig hanem évekig is akár és kibírják, külföldi munka vagy tanulás miatt. Van olyan ismerősöm akinek konkrétan Amerikában tanul a barátja, nem hogy 2 hónapig nem látják egymást, de inkább csak évente kétszer találkoznak... Akkor ők sem szeretik egymást? Vagy csak az zavar, hogy a kérdező jól fogja magát érezni? A szeretet és a komoly párkapcsolat mióta egyenlő szenvedéssel és az élet feláldozásával, főleg 18 évesen?
Szerintem ti vagytok azok akik tudjátok, hogy nem normális senkivel sem 0-24 együtt lenni, mindenkinek szüksége van egyedüllétre és két hónap nem a világ vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!