Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha elutazom Amerikába, szakít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elutazom Amerikába, szakít velem. Ez milyen hozzáállás? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Idén érettségizem, a barátnőim találták ki az utat.

Június 22.-én indulunk, július elejéig Nagy-Britanniában lennénk (egy fesztivál, két koncert és találkoznánk az ott élő barátainkkal), utána augusztusig az Államokban leszünk, a Sziget kezdetére jövünk haza.

Mondtam a barátomnak, erre kiakadt, hogy akkor jól érti-e, hogy egész nyáron 2 hetet leszünk együtt. Igen, de utána meg összeköltözünk, szóval akkor meg 0-24.

Szerinte ez így nem jó, mert mi az, hogy elutazok egész nyárra és meg sem beszélem vele. De mi, engedélyt kellett volna kérnem?

Most voltunk nyaralni, decemberben is három hétet vele voltam külföldön, szóval nem az van, hogy alig találkozunk.

2016. márc. 6. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha emiatt szakítani akar, akkor talán jobb is így.
2016. márc. 6. 13:23
 2/9 Noren1989 ***** válasza:

Szerintem korai neked az az összeköltözés.

Ha te világot akarsz látni, akkor nélküle kell megtenned, ennyi az egész. Kicsit emellé valószínűleg aggódik, h belehabarodsz vmi külföldi fickóba.

Egyforma anyagi feltételekkel vagytok megáldva?

26/F

És igen, amúgy megkérdezhetted volna, hogy mit szól hozzá, ha....

2016. márc. 6. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Elég jól megy anyagilag akkor..

A barátodnak is ilyen körülményei vannak? Itt 2 lehetőség merül fel bennem:

1. Irigy amiért utazni fogsz és világotlátsz

2. Féltékeny

De lehet mind a kettő megvan benne.

2016. márc. 6. 14:30
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Hát nem tudom,èn sem èreznèm magam jól egèsz nyáron a barátnöm nèlkül.Kicsit ugy nèzki ,te most akarod ki èlni magad össze költözès elött.Azèrt abba is van valami 2 hónap szex nèlkül nálad is ès nála is,lehet ott valaki elcsábul.Szerintem sem kène össze bútoroznod vele,nem való neked mèg a párkapcsolat.
2016. márc. 6. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Lehet, hogy tényleg korai ez az összeköltözés. Gondold át szerintem. Meg akkor ezek szerint ha te ilyen lazán veszed, hogy egész nyáron távol leszel tőle, akkor nem is olyan fontos neked. Ezt a 0-24-et meg úgy írtad, mintha az valami szörnyű dolog lenne. Azért az egy kicsit jogos, hogy szólhattál volna neki, hogy ez a terved. És nem engedélykérésről van szó, csak hogy azért szerencsétlen előre fel tudjon rá készülni. Szóval ebből a szempontból jogos, hogy kiakadt. De szerintem ha neked ekkora "teher" vele lenni, mert ebből nekem úgy jött le, akkor jobb is, ha szakítotok.
2016. márc. 6. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
29%
Na majd tèged is lehúznak😀Pedig tudják ,hogy igazunk van.Aki 2 hónapig ilyen lazán birja a párja nèlkül az nem szereti.Akit szeretek azzal a legtőbbet szerenèk lenni a lehetősègekhez kèpest.Úgy is nehèz mert munka,tanulás stb.
2016. márc. 6. 18:40
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

18:26 március van és a barátja már tud a dologról. Ez nem meríti ki a szólás fogalmát? Lehet a kérdező is csak nem rég tudta meg.

Utolsó rengeteg pár van aki távkapcsolatban él, nem hónapokig hanem évekig is akár és kibírják, külföldi munka vagy tanulás miatt. Van olyan ismerősöm akinek konkrétan Amerikában tanul a barátja, nem hogy 2 hónapig nem látják egymást, de inkább csak évente kétszer találkoznak... Akkor ők sem szeretik egymást? Vagy csak az zavar, hogy a kérdező jól fogja magát érezni? A szeretet és a komoly párkapcsolat mióta egyenlő szenvedéssel és az élet feláldozásával, főleg 18 évesen?

Szerintem ti vagytok azok akik tudjátok, hogy nem normális senkivel sem 0-24 együtt lenni, mindenkinek szüksége van egyedüllétre és két hónap nem a világ vége.

2016. márc. 6. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem arról van szó,hogy ne birnák ki.De itt ugy nèz ki a kèrdezőt nem nagyon izgatja a dolog,hogy kèt hónapig nem lesz a párjával,pedig őssze szeretne vele kőltőzni.Èn 4 èvig dolgoztam külföldön ,nem kell magyaráznod a táv kapcsolatot.2 havonta jártam haza, majd bele döglöttem a család nèlkül.
2016. márc. 6. 20:38
 9/9 anonim ***** válasza:
85%
Megkérdezhetted volna, ez tény. Az elég gáz, ha eszedbe sem jutott. Én 3 hónapot voltam kint Kínában, amint értesültem a lehetőségről az volt az első, hogy a barátommal megbeszéltem, mit szól hozzá Átrágtuk a témát. megegyezkedtünk és jelentkeztem. Nem volt semmi probléma, ez 5 éve volt, azóta is együtt vagyunk. Szerintem ha valaki tényleg szereti a másikat, akkor hagynia kell, hogy éljen az ilyen lehetőségekkel. Aki hisztit csak és szakítással fenyegetőzik, az a másikat tárgyként kezeli, birtokolni akarja. Az igazi szerelem arról is szól, hogy lemondunk bizonyos dolgokról a másik kedvéért. Ezt sokan elfelejtik ma, és csak a jó dolgokat akarják a kapcsolatból. 25/N
2016. márc. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!