Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak számomra érthetetlen ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak számomra érthetetlen ez a hozzáállás?

Figyelt kérdés

Szóval a lényeg az, hogy az egyik ügyfelünknél dolgozik egy lány,akivel régóta szemezek, de végre elhatároztam magam és elhívtam vacsorázni az egyik kedvenc olasz éttermembe. Gyerek korom óta ismerem a tulajt (édesapámmal nagyon jó barátok), egy kis meglepetéssel készültünk a szakács sráccal(régóta haver) és sikerült elbűvölni vele a leányzót. A barát segített ételt választani, úgy készítette el, ahogy szerette volna, ízlett is neki, nagyon jó este volt, sokat nevetett.

A végén megkérdezte, hogy mennyi a számla,mert szeretné kifizetni amit fogyasztott. Mondom neki, hogy én hívtam meg és pontosan azt sem tudja mit evett,mert külön neki készítették, szóval hagyjuk ezt, ez az én feladatom. Még egyszer rákérdezett, de nem válaszoltam, erre durcis lett és közölte, hogy ez nem fair a részemről. Elköszöntünk és távozott, nem tudtam hova tenni a történteket.Azóta nem beszéltem vele, bevágta a durcit, mondjuk ezek után nem is szívesen kezdeményeznék bármit is, mert számomra érthetetlen ahogyan viselkedik.

2016. febr. 29. 10:37
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Tehat ha nem fizetnenk az a baj, ha fizetnenk akkor meg az.. Kezelhette volna jobban a helyzetet, de ha latod, hogy nem enged, akkor megtehetted volna te is..
2016. febr. 29. 10:55
 2/30 anonim ***** válasza:

Ne ez alapján ítéld meg. Velem is volt már olyan, hogy egy nő elsőre nem fogadta jól hogy én fizettem az első randin.

Le kell szarni. Neki sem az jár a fejében most veled kapcsolatban, hogy ki fizette a számlát, hanem hogy tetszettél vagy nem tetszettél neki.

Hidd el hogyha újra keresed őt és nem teszel róla említést, ő sem fog. Ez csak tényleg egy idióta női durci volt nagyon esélyesen, amiket nem kell komolyan venni.

2016. febr. 29. 10:56
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem kezelted egyenrangu felkent. O is dolgozo ember, joga van eldonteni, h fizeti a sajatjat. Nem szereti az alarendelt szerepet. En is ilyen vagyok. Az elettarsammal nem hivattam meg magam sehova, mindig fizetem a sajatom.

Ettol meg keresheted, csak hagy, hogy fizesse a sajatjat.

N

4/30 anonim ***** válasza:
Ez a XXI. század, előfordulnak az ilyenek. Ha egyszer "erősködsz", hogy ugyan, én állom, az belefér, 2x már elég gázos, és ilyeneket eredményezhet. Ha máskor belefutsz ilyenekbe persze ajánld fel kedvesen, de inkább hagyd rá.
 5/30 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy ott a helyszínen nem fizettem érte, és külön nekünk csináltak kaját....nincs is az étlapon, nincs számszerűsítve. A bort viszont közösen választottuk, de kóstolás alapján, nem tudta milyen árkategóriájú volt, szóval fogalma sem volt mennyit kéne fizetnie.

És ha azt mondtam volna hogy 50000ft volt a vacsora akkor meg amiatt lett volna durcis? Arra mit lépett volna? Nem mondtam túl sokat....

2016. febr. 29. 11:30
 6/30 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem gyakori az ilyen nő. Életemben több mint 50-nel randiztam és talán ha 1-2 volt, akinek kétszer kellett mondani, hogy majd én fizetek.

Amit te tapasztaltál az nagyon-nagyon ritka. Szerencsére nem ilyen a nők 90%-a.

2016. febr. 29. 11:37
 7/30 anonim ***** válasza:
75%
Hatalmas showt csináltál első randiként, le akartad nyűgözni, étterem, spéci kaja, és te álltál mindent. Ez azt sugallja neki, hogy nem gondolod magad olyan jónak, mint amilyen ő, mert szerinted extra erőfeszítés, plusz meglepetés kell ahhoz, hogy időt töltsön veled. Mivel érdemelte ki ezt a sokmindent? Azzal, hogy szép? Azzal, hogy megjelent? Nem is ismered még. Fizetni akart, mert nem akarta, hogy úgy érezd, hogy most ő tartozik neked (pl szex vagy biztos 2. randi), amiért ennyi mindennel készültél. Ha fizet, mondhatja h "ne találkozzunk többet", de mivel nem hagytad, bevágta a durcit, hogy így ne kelljen. Volt valami közben? Puszi, smaci, szex esetleg? A tippem az, hogy nem. Bőven túl sokat fektettél ebbe a lányba anélkül, hogy ismernéd, anélkül, hogy tudnád, megérdemli-e. Egy lánynak nem vonzó, ha a fiú kevesebbnek gondolja önmagát nála. Legközelebb üljetek be egy sörre valahol beszélgetni, mellőzd a csili-vili első randit. Akarjon téged azért, ami vagy, ne azért, amilyen romcsi ötletet lopsz vmi romantikus vígjátékból. Adjon ő többet, amiért olyan jól érzi magát veled, és újra akar téged látni. Pontozd te őt, ne ő téged.
2016. febr. 29. 11:40
 8/30 anonim ***** válasza:

Előző vagyok (11:40)

Nőknél soha ne azt nézd, amit mondanak ("nem hagytál fizetni"), hanem amit csinálnak (durci). Az az igazi mondanivalója, nem a szavai értelme. A szöveg csak kifogás, ha bejöttél volna neki, teljesen mindegy, mit csinálsz, akarna újra látni, és nem játszana hisztiset.

2016. febr. 29. 11:43
 9/30 anonim ***** válasza:

Mennyivel egyszerűbb volt régen az élet, minden társas kapcsolatra megvoltak az írott és íratlan szabályok, amihez tudták tartani magukat az emberek. Mára ezek az ósdi szabályok elavultak, elvetettük őket, újakat viszont nem alkottunk a helyükbe. Megfelelő zsinórmérték hiányában konfúzzá válik az egész, nem tudjuk, hogy kell, mit illik...

A konkrét történethez: lehet, hogy a leány túl sokat olvasta itt a gyakorin, hogy aki hagyja, hogy fizessék a fogyasztását, az egy lehúzós céda. Vagy csak simán túlzottan önérzetes. Ismerek én olyan hölgyet, aki azt is sértőnek tartja, ha egy férfi előre engedi az ajtóban. Nem vagyunk egyformák.

A magam részéről úgy vagyok ezzel, hogy mindig felajánlom, hogy fizetem a részem, de ha ezt nem fogadja el a férfi, pláne, ha kifejezetten meghívott, akkor megköszönöm, és elfogadom. Nem cirkuszolok. Általában fel szoktam ajánlani, hogy legközelebb én hívom meg őt, és legtöbbször ez meg is szokott történni.

2016. febr. 29. 11:44
 10/30 anonim ***** válasza:
Ennyire nem lehetsz gyogyós! Nem akarta hogy k...rvaként kezeld. Manapság már ritka kincs az ilyen.
2016. febr. 29. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!