Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak számomra érthetetlen ez a hozzáállás?
Szóval a lényeg az, hogy az egyik ügyfelünknél dolgozik egy lány,akivel régóta szemezek, de végre elhatároztam magam és elhívtam vacsorázni az egyik kedvenc olasz éttermembe. Gyerek korom óta ismerem a tulajt (édesapámmal nagyon jó barátok), egy kis meglepetéssel készültünk a szakács sráccal(régóta haver) és sikerült elbűvölni vele a leányzót. A barát segített ételt választani, úgy készítette el, ahogy szerette volna, ízlett is neki, nagyon jó este volt, sokat nevetett.
A végén megkérdezte, hogy mennyi a számla,mert szeretné kifizetni amit fogyasztott. Mondom neki, hogy én hívtam meg és pontosan azt sem tudja mit evett,mert külön neki készítették, szóval hagyjuk ezt, ez az én feladatom. Még egyszer rákérdezett, de nem válaszoltam, erre durcis lett és közölte, hogy ez nem fair a részemről. Elköszöntünk és távozott, nem tudtam hova tenni a történteket.Azóta nem beszéltem vele, bevágta a durcit, mondjuk ezek után nem is szívesen kezdeményeznék bármit is, mert számomra érthetetlen ahogyan viselkedik.
Igen készültem rá, hogy meglepem és nem szoktam ilyet csinálni bárkivel. Ha tudnék főzni, akkor magamhoz hívtam volna meg, de tudom, hogy nem vagyok egy konyhatündér. Amíg nem esett szó az anyagiakról, addig jól érezte magát,minden rendben volt és tuti hogy nem színészkedett!!!
Még étlap sem volt a kezében ,mert olyan kaját csináltak neki, amire vágyott, nem egy listából választotta ki.
Ami a részletek illeti csók volt már korábban is, szex nem.
Nekem azzal okozott volna legnagyobb örömöt, ha visszahívott volna egy vacsorára, akár vendéglőbe, akár úgy hogy saját maga készített volna valamit.
Nem az volt a vágyam hogy megfektessem még aznap, de erre nem számítottam.
Megint én vagyok (11:40), akkor én tévedtem. Ezesetben hívd fel úgy, mintha mi se történt volna, ne hozd fel ezt az egészet, és beszélj meg vele egy találkozót (egyszerűt!). Ha nem veszi fel, ne hívd újra meg ne írj, majd keres vagy ír, ha akar, ha nem, az elég egyértelmű.
Mostantól felezzetek vagy felváltva fizessetek.
És beszélgess más lányokkal addig is, jót tesz a lelki egyensúlynak.
És ha olyan helyre viszlek vacsorázni amit nem tudsz éppen kifizetni? Én hívtalak meg az adott helyre, nekem kell tisztában lennem a felmerülő költségekkel, és pont emiatt nekem is kell kifizetnem azokat. Ha fordított lenne a helyzet akkor férfi létemre nem ragaszkodnék ahhoz, hogy fizessek. Szerintem ha egy Nőt meghívnak randira egy étterembe és igent mond akkor max max annyit kell tudnia, hogy milyen dress code.....szerintem meg így normális.
Van olyan japán éttermen Budapesten, ahol simán el lehet költeni fél milliót is...
Ne értetlenkedj, fogadd el. Én egyetértek veled, ettől függetlenül ezen az oldalon például minden utolsó riherongy és hasonló jelzőt megkaptam, amikor leírtam, hogy szerintem ha egy pasi meghív valahova, akkor logikus, hogy ő fizet.
Sőt volt aki élőben közölte, hogy nincs második randi, mert nem ajánlottam fel, hogy fizetem a részem. Azóta mindig megkérdezem és lehetőleg fizetem is. Biztos ami fix.
Ja igen, olyannal is találkoztam már, aki nem engedte, hogy fizessek, majd utána kiverte a balhét, amikor nem volt szex. Mondván ő már fizetett nekem, most én jövök. Írd és mondd, így vágta a szemembe.
Ha a lány csak egy-két ilyen pasival találkozott, akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor is fizetni akar majd. Mert nem akar kellemetlen helyzetbe keveredni.
Bocsi, sok a szöveg, de próbáltam megértetni, milyen okai lehetnek annak, ha valaki nem fogadja el a meghívást. Általában rossz tapasztalat áll a háttérben.
Nagyon gáláns vagy, tartsd meg ezt a jó szokásodat. Ugyanakkor fogadd el, hogy nem mindenki szeret lekötelezett lenni. Ugyanis ez nem egy kávé..
Ha elvinnél egy japán étterembe, ahol félmillát is elköltünk a vacsorára az ELSŐ!!! randin..úgy érezném, hogy meg akarsz venni.
Tehát nagyon kedves, hogy meg akarod hívni a másikat, de egyrészt ne egy 50ezres vacsorára vidd el első körben, másrészt ha ő szeretné kifizetni és másodszori felajánlás után is ragaszkodik hozzá, akkor hagyd neki.
Aztán ha már összejöttetek és valamit épp ünnepeltek, szülinap, évforduló, bármi, majd akkor vidd el drága helyre ha akarod.
De első alkalommal ne ess túlzásba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!