Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátnőmnek volt igaza vagy nekem?
Ma eléggé összevesztünk, mert én megakartam ajándékozni, de ő nem örült neki. Azt vágta a fejemhez, hogy mért nem kérdeztem meg előtte, hogy mit szeretne mielőtt nekiállok intézkedni? Szerintetek is én hibáztam? Jogosan akadt ki rám a barátnőm és ahelyett, hogy haragszok rá inkább bocsánatot kellene tőle kérnem, hogy magánakcióba kezdtem és nem szóltam neki előtte?
Ilyen vagyok, szeretek meglepetéseket okozni.
Én a meglepetéseket utálom. Ha most Te szereted, de nekem akarsz örömet, és meglepni akarsz, akkor valójában nem nekem akarsz örömet, hanem magadnak.
Ami nem baj, csak ne nekem kelljen örülnöm kötelezően annak, amivel szabályosan elrontottad a napomat.
Ha nem tudtad, hogy nem szereti a tűzijátékot, vagy csak alapból a meglepetéseket, akkor ő reagálta le rosszul szerintem.
Örömet akartál neki szerezni, készültél rá. Lehet, nem jól választottál ajándékot, de a szándék megvolt.
Nem kellett volna veszekednie veled.
Én a helyében megköszöntem volna, aztán egy adandó alkalommal felhozom, hogy nem szeretem a meglepetéseket, annak a híve vagyok, hogy ajándékozás előtt megkérdezzük a másikat, mit szeretne.
Mondjuk én olyan vagyok, hogy már annak is örülök, ha látom, hogy valaki örömet akar nekem szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!