Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátnőmnek van igaza?
Figyelt kérdés
17 év alatt nem néztem meg 1 horror filmet sem és most bepótolván napi 4db azaz 4db horror filmet nézek meg. A barátnőm azt mondja hogy egy beteg ember vagyok hogy ilyen sok horror-t nézek. Azt mondta ha tovább csinálom ezt el fog költözni és szakít velem. Én viszont nem akarok megválni a horror-tól szeretek félni! Már elkezdtem horror számítógépes játékokkal is játszani outlast,amnesia stb... és szóval nekem ez jön be. Igaza lehet hogy egy beteg ember vagyok?(bocs a vesszőkért siettem)2014. aug. 3. 17:08
1/15 anonim válasza:
Nincs igaza. Valószínűleg egy rosszindulatú ember, aki mindenbe bele tudna kötni.
2/15 anonim válasza:
Nincs igaza, ha szeret elfogadja amit csinálsz, biztos te is elnézel neki mániákat vagy bizarr dolgokat. A költözéssel fenyegetés meg valami vicc.
3/15 A kérdező kommentje:
Ez irónia volt?
2014. aug. 3. 17:12
4/15 anonim válasza:
Nincs igaza,és nem te vagy a beteg,hanem ő az önző pi..a.
5/15 anonim válasza:
Én a helyedben ennyit mondanék: szia
6/15 A kérdező kommentje:
Mit tanácsoltok, mit tehetnék ellene, hogy kibéküljön ezzel a dologgal? Nagyon szeretem,ugyhogy elköltözni nem hagyhatom!
2014. aug. 3. 17:16
7/15 anonim válasza:
Figyelj ha ezért elhagyna, akkor nem is szeret igazán. Nem érdemes rá több időt pazarolni.
8/15 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul érzem magam e miatt!:( És mi lenne,ha este levinném a konyhába a gépet és ott játszanék,filmeznék?
2014. aug. 3. 17:28
9/15 A kérdező kommentje:
Ja,és 18 a csaj. Én "17"
2014. aug. 3. 17:34
10/15 anonim válasza:
ne haragudj, de ez nagyon vicces.azt hittem 17 éve vagytok együtt, erre...17-18 évesek vagyok,bocs...
ne foglalkozz vele és játssz, meg éld ki magad, kit érdekel hová megy? majd lesz valami jó csaj, akivel tudtok együtt játszani, meg szereti az ilyesmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!