Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a barátnőmnek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátnőmnek van igaza?

Figyelt kérdés
17 év alatt nem néztem meg 1 horror filmet sem és most bepótolván napi 4db azaz 4db horror filmet nézek meg. A barátnőm azt mondja hogy egy beteg ember vagyok hogy ilyen sok horror-t nézek. Azt mondta ha tovább csinálom ezt el fog költözni és szakít velem. Én viszont nem akarok megválni a horror-tól szeretek félni! Már elkezdtem horror számítógépes játékokkal is játszani outlast,amnesia stb... és szóval nekem ez jön be. Igaza lehet hogy egy beteg ember vagyok?(bocs a vesszőkért siettem)

2014. aug. 3. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Most ugye csak viccelsz? Ez még kamunak is gyenge. Ha akarsz, nézd, csináld, minden ember vágyik néha egy kis izgalomra.
2014. aug. 3. 18:38
 12/15 anonim ***** válasza:
"Azt mondta ha tovább csinálom ezt el fog költözni" Én ebből azt gondoltam, hogy idősebbek vagytok és együtt éltek. 17 évesen egyáltalán nem gáz. Mondjuk én már 24 vagyok és nő, de imádom a zombis filmeket.
2014. aug. 3. 22:14
 13/15 anonim ***** válasza:

egyutt is eltek?

nincs semi baj azzal ha szereted a horror filmeket.ha ezert elhagyna, nem szeret igazan. ne hagyd magad zsarolni. en pl kimondottan szeretem a horrort es a parom is. 24/L

2014. aug. 4. 19:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok. Egyutt mennyi idot toltotok ez mellett.? Mert napi 4 film az 6 ora + jatek 1-2 ora. 8 orat hirtelen nelkule toltesz es lehet ez zavarja.
2014. aug. 4. 19:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Bemutathatom pár horror rajongó lány ismerősömet...18/F
2014. aug. 4. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!