Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom folyton szolongat hogy ne vigyem ki magammal a wcre a telefont azt hiszi vkivel beszelgetek dehat nem, es nem is tudja bebizonyitani mert mindent megmutatok neki barmikor. Es max 2 Percre megyek ki. Neki vagx nekem van igaza?
hát azért ez túlzás
nem bírod ki kakkantás közben,hogy ne pötyögj??
vagy van a telódban olyan ami ciki??
amúgy normálisember a klótyóba nem visz telót....
Ha mindent megnézhet,akkor nem lenne oka féltékenykedni.
Amúgyis,az angry birds kifejezetten erre lett kifejlesztve:D
Csaltad már meg?
Mondjuk egy pisilésre nem viszem ki a telefonomat, de ha már nagyobb dolgom van, akkor van hogy a laptopomat, van hogy a telefonomat viszem magammal. Szerintem ebben nincsen semmi szokatlan.
Általában emailt írok és olvasok ilyenkor..
Nem, nem normális. Sose szerettem a féltékenykedést és nem is tűrném. Nálam az ilyen megy a levesbe.
Netes beszélgetés:
-Szia,látom fenn vagy.Mi jót csinálsz?
-Éppen szarok. :-D
Nem arról van szó,hogy nem bírok ki ennyit nélküle, mert bármikor félre tudom tenni a kütyüket, de ha épp nagy dolgom van, akkor mit csináljak bent a nyilvánvalón kívül?! Meditáljak?!
Régen simán újságot olvastam, vagy keresztrejtvényt csináltam, ha annyira kellett az ihlet a dolgom elvégzéséhez. Ma ezt a szerepet betölti a telefon, laptop, e-book olvasó.
Szóval nekem az, hogy a telefonon az index cikkeit olvasom, pont olyan, mintha a nők lapját venném elő.. Ugyanaz a funkció. Szóval nem, ebben nincsen semmi durva.
Az fel szokott cseszni, amikor elmegyünk vacsorázni a barátokkal és valaki ott nyomkodja a telefonját, mert miért nem képes 2 órára félretenni?! Az hogy valaki elviszi magával a telefont a wc-re mégis kit zavar?! Úgyis egymagában van, nem a másikkal fog dumcsizni, romantikázni, akkor miért ne tehetné ezt? Szóval szerintem ez egy nagyon rossz példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!