Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek igaza van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

Most olvastam ezt egy blogon, hat elegge meglepodtem...

A megcsalasrol irt a poszter, es vegulis lehet h ez nem akkora gaz?

[link]

2016. febr. 25. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

de azert gaz mert ha huseget eskudtel akor miert dugsz ferle ??

es ha csak a vagyid utan mesz ??? mert eppen kaphato vagy jol esik >

akkor minek nosultel vagy mentel ferjhez ??

2016. febr. 25. 11:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Nincs egyetemes igazság, így igen is meg nem is.

Ha valakinek ezek az elvei, akkor no problémó, de azt előre tisztázza.

2016. febr. 25. 11:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Első kettő nagyon egyet értek!
2016. febr. 25. 11:44
 4/11 A kérdező kommentje:

Bennem is ezek a dolgok merultek fel amikor olvastam, mondjuk meg mindig nem igazan tudom eldonteni, h mit gondoljak, de szamomra ez most nagyon aktualis, ezert vagyok kivancsi h ki mit gondol.

Probalok hu maradni csak neha nagyon nehez.

2016. febr. 25. 11:45
 5/11 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem nehéz hűnek lenni, ha szeretsz valakit... ha szeretsz valakit.
2016. febr. 25. 11:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert mi a probléma ? egyébként F vagy vagy N ?
2016. febr. 25. 11:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Nincs igaza. Minden ember csak a saját szemüvegén át képes látni a világot. Tehát az ő szemüvegén át a megcsalás nem bűn...oké. De ettől még nincs nála az igazság!
2016. febr. 25. 12:03
 8/11 anonim ***** válasza:

A megcsalás persze, hogy nem nagy gáz! Feltéve, ha az illetőnek nincs gerince. A lopás sem gáz, a gyilkosság sem, ha valakinek olyan mély a morális szintje.

Olyan az egész poszt, mintha az írója épp kiakarná magát magyarázni egy megcsalásból, a témát meg fájdalmasan egyoldalúan közelítette meg. Az ilyen emberek szoktak 40 évesen csodálkozni, hogy nem kellenek senkinek.

2016. febr. 25. 12:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Én azért sok évnyi tapasztalattal és kapcsolatokkal a hátam mögött azt mondom, hogy nincs az a félred...ás ami ugyanazt a testi-lelki élményt adná mint egy szerető őszinte kapcsolatban az állandó párunk. Lehet hogy az elején ott van az ismeretlen iránti izgalom de én amikor félrementem még fiatalon, egy idő után beállt a blokk és a hátam közepére se kivántam vagy végigbőgtem mert nem volt visszaút. A 13 éves kapcsolatom alatt egyszer mentem félre bosszúból mert sokszor megcsalt az ex....arra azt mondom kellett. Most már soha nem tennék ilyet ahogy a párom sem mivel mindketten tudjuk milyen bántó és fájó, és mivel mással nincs meg az a szintű érzelmi kötődés így eleve nem is lehet olyan. Nekem a szex nemcsak orgazmusból áll hogy elélvezek jó volt és kész, hanem a lelkemet is átjárja (de ezt én másnál pl soha nem éreztem az is tény). Nem lemondás az hogy nem kell más egyszerüen nem vált ki semmit egy másik férfi. Nálam legalábbis.
2016. febr. 25. 14:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mind szép és jó amit leírt, igaza van, kísérletezni kell, ki kell élni a vágyainkat, oké. De akkor nézzük csak a megcsalt fél szemszögéből. Ha a párodnak megtetszett valaki más akkor rögtön az az érzés kerít hatalmába, hogy valaki jobb volt neki, valaki jobb nála, ő már kevés a párjának. Ez az érzés maga lerombolja az önbizalmat és az én borzalmasan fájdalmas tapasztalatom, hogy már nem olyan szívesen öltözik le a párja előtt, nem olyan szívesen fekszik le vele. Nézzük például az orális szexet. Eleve egy olyan kategória, ahol az emberek jelentős része nem érzi magát biztonságban, nem tudja, hogy hogyan kéne csinálnia, jól csinálja-e amit csinál. Ha valakit megcsalnak, az egy vagy két hét múlva, amikor eljut odáig a kapcsolat, hogy legyen szex, és akkor is beszéljünk a női részéről, odatérdel a párja elé és egyszerűen csak azon kattog, hogy a másik nő máshogy csinálta, ő biztos jobb volt, neki biztos hamarabb elélvezett stb. Ez egy rossz élmény, emiatt pedig az egyébként aktív szexuális életet élő pár között elveszik a bizalom, jönnek a fáradt vagyok, fáj a fejem, nincs kedvem, szívem tudom, hogy az előző héten is menstruáltam de most hosszabb és hasonló kifogások, ez akár teljesen ki is ölheti a szexet, újabb megcsalás és kezdődik minden elölről. Ez az egyik része, amikor az alapszituációban egy jól működő házasságról beszélünk. A nem jól működő házasságban, ha félrelép az egyik fél, az odáig rendben van, hogy így megadja a végső lökést ahhoz, hogy ennek a kapcsolatnak vége legyen. De ebben a lökésben benne van az is, hogy miért nem lehetett megbeszélni? Csak mondja el, ha véget akar neki vetni és utána azt dug meg akit akar. Miért nem szólt? Miért pont vele csalt meg? Ő miben jobb mint én? Szintén az előző szituáció, az önbizalomnak annyi, csak ebben az esetben nem azt a kapcsolatot teszi tönkre, hanem a következőt, mert ott sem fog olyan könnyen kialakulni az a bizalom, vagy ami még rosszabb, kapcsolat sem fog kialakulni, mert nem bízik a megcsalt személy a másik nemben. Ez az én nézőpontom, ahogy előttem is mondták, mindenki a saját szemüvegén keresztül nézi a világot.
2016. febr. 25. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!