Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nyernél a lottón 1 milliárd forintot, mennyi pénzt adnál belőle a párodnak?
Figyelt kérdés
2018. dec. 17. 19:14
21/25 anonim válasza:
tök mindegy, ha lenne párom akkor közösen kezelnénk a pénzt, befektetésnél meg nem a szívünk dönt hanem a várható hozam..ha meg a párom akkor az eleve jelenti, hogy nem fog elkezdeni költekezni meg arcoskodni..
vicces a kérdés, ha tipp kéne, szerintem előbb lesz egy milliárdom mint párom..
egyelőre a meló többet nyújt mint a - fontossági sorrendemben azt követő - nőgond..pedig az is tiszta, hogy melyikkel mennék többre..
25F
22/25 anonim válasza:
Házasok vagyunk, szóval jogilag a fele mindenképp az övé. Azért vagyunk házasok, mert nekünk ez így jó.
Szoktunk ilyenről ábrándozni, néha veszünk is lottót. Együtt költenénk el.
23/25 anonim válasza:
Úgy, hogy átutalom neki vagy a kezébe adom? Szerintem semennyit. Amíg együtt vagyunk, addig úgyis úgy tekintek arra a pénzre, hogy az nem az enyém, hanem a miénk. De papíron maradjon csak az enyém. Ha örök idő három napig együtt maradunk, úgyis mindegy, hiszen együtt éljük fel, függetlenül attól, kinek a nevén van, ha pedig mégis véget érne, akkor hadd találjam ki én, hogy mit szeretnék kezdeni vele.
24/25 anonim válasza:
Nekem feleségem van, de én azonnal bombázókhoz járnék, és bepótolnám az elb*szott 15 évet. Aztán amíg élnék szexelnék. Szívem szerint az asszonynak adnék belőle 10 milliót, de mivel felezni kellene, brutálisan elkezdeném szórni a pénzt.
25/25 anonim válasza:
Nincs párom úgyhogy nem lenne ilyen gondom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!