Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nyernél a lottón 1 milliárd forintot, mennyi pénzt adnál belőle a párodnak?
Ha ezt öt évvel ezelőtt kérdezted volna, akkor azt mondtam volna, hogy "ebből a pénzből lecserélem a párom", de most már sikerült ezt ingyen is.
De 1 milliárd nem olyan sok, azt azért be kell osztani, hogy elég legyen életünk végéig, tehát gyanítom, hogy nem adnék neki egyszerre sokat, mert még elherdálná hülyeségekre.
nem adnék...
de kifizetném a hiteleit anonim modon...
de a gyerektartást kérném h megtanulja h a felelősség bizony fontos az életben ...
mire költeném?
vennék a gyerekeimnek egy-egy kislakást (1,5 szoba max 40nm) - amig felnőnek addig kiadnám és egy nevükre szóló számlán lenne a pénz.
a családban mindekinek megvan amire vágyott így nekik nem hiszem h kellene...
egy részt magamra költeném - egy normális ház, 2-3 éves autó, pár utazás
a nagyobb részét befektetném pl ingatlanba vagy startup cégekbe külföldi magyar vegyesen
Még valamelyik exemnek is adnék, mert mindig tartozott valahová.
Meg én ilyen adakozós típus vagyok,bár könnyen, mert sosincs semmim. :(
7-es Hát akkor abból nem sok maradna.
A pénzkeresésben lehet hogy jobbak vagyunk, de a pénzköltésben lepipálnak a nők:D
Ugyan miért? Ha az övé is, az azt jelenti, hogy kettőnké. Ha még kettőnké, egyedül nem cseszi el. :)
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!