Mit tennél, ha te nyerted volna meg az 1.8 milliárd forintot a lottón?
Valószínűleg most ugyanúgy a legjobb barátom szülinapját ünnepelném, esetleg drágább piákkal.
Vennék 3 belvárosi ingatlant, egyikben laknék a másik 2-t kiadni albérletbe. 1-2 milliót elköltenék a hobbijaimra és a sportra amit versenyszerűen űzök. A többit lekötném, többek közt a tandíjam fizetésére. Nem szólnék senkinek, a legjobb barátomon kívül.
tudnám. vennék pár ingatlant több helyen felújittnám, néhányat kiadnék.
vennék földet , ültetnék paprikát, burgonyát stb több hektáron és vennék fel munkásokat is, kertészeket, begyűjtőket napszámosokat.
aranyba is fektetnék valamennyit , vennék egy kisebb gyémántot adakoznék is vagy 200 milliót szóval lennének terveim.
erre fel valószínűleg egy olyan nyeri aki azt se tudja majd mit kezdjen vele:D
Kinek szólnék? Én egy évig senkinek sem! Sőt! Eljátszanék egy kamu sztorit, hogy bajba kerültem, elvesztettem a munkámat. Segítségre szorulok. És ennek megfelelően egyre lepusztultabban néznék ki és úgy is öltözködnék. Megtesztelném, hogy a bajban ki van a segítségemre. Megtesztelném, hogy ki az aki engem szeret, és nem a pénzemet.
Na, azokat, akik a bajban a segítségemre voltak, és segítettek - azokat bőségesen kárpótolnám, és segíteném én is. A többiek meg így jártak és kész...
Nekem konkrétan megvannak azok a befektetési ötleteim, amiből egy új életminőséget és az általam vágyott életszínvonalat elérjem.
Bár én a visszafogott úrizálás híve vagyok és egyáltalán nem egy manipulálható fogyasztó beállítottságú fickó.
Amúgy persze nekem is vannak dilijeim, de szeretem a pénzemet, ha sok van, ha kevés, nem elbaśżni, hanem életminőségileg pragmatikusan rákölteni arra, ami nekem fontos.
Tudok egy konkrét ingatlanbefektetést, ami 135MFt-ból havi tiszta kb 2M-t hoz. Egy pesti középluxus lakóingatlan áráért tudok egy eladó birtokot, felújított kiskastéllyal (jobban vonz, mint a maias színes-szagos újépítésű modern luxus akármik), ahol bőven lenne élettér megvalósítanom egy másik tervemet, ami szintén kb 100millióból hosszútávon behozna 1-1,5-2 millát havonta. A terveim ráadásul kb ennek a nyereménynek az egyharmadából bőségesen kijönnének. A fennmaradó összeggel is keresnék jó befektetéseket. Tudok olyan ingatlanokat, amik kb 10 év múlva a 3-4szeresét fogják érni itt a környéken.
Szóval visszatérve, nem részegednék meg a sok pénztől, annyira kristálytisztán megvan, hogy hogy alakítanám ki az életemet, hogy semmi fölös pénzszórásra nem lenne szükségem ahhoz, hogy jól érezzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!