Tényleg ennyire irigyek a magyarok? Miért sajnálják az évi fél milliárd forintot a focistáktól?
Előttem már leírtak mindent. Nem az a baj, hogy mennyit keresnek, ha kitermelnék maguknak azzal semmi gond nem lenne. Nyugaton a focisták kitermelik a pénzt maguknak. Itt meg az állam fizeti őket, azaz te meg én, a mi adónkból.
Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem nem érnek ezek egy fillért sem.
"A nyugatiak azért olyan jók, mert sokkal többet keresnek. Az ilyen világklasszis magyar focistáknak, mint pl. Dzsudzsáknak, is annyit kellene fizetni, mint Ronaldonak. Akkor ő is fog olyan jól játszani, tehát a jelenleginél sokkal többet érdemelnek meg a magyar focisták.
"
Nem, nem fog, mégha arannyal törlöd ki a seggét akkor sem fog úgy játszani. Ronaldó sem mindjárt milliós fizetéssel kezdte hanem lassan építette fel a karrierjét. Azért kap milliókat mert úgy is játszik.
1.Trollkérdés
vagy
2.Populista barom kérdés.
Nyilván troll vagy kérdező, de annyit elmondanék, hogy nyugaton nem azért fociznak jobban, mert jobban keresnek, hanem azért, mert mert nagyobb a választék az utánpótlásban, és jobb minőségű is az utánpótlásképzés, ill. van pénzük a legjobbakat megvenni. Aki meg egy kicsit is rosszabbul teljesít, azt úgy kiszórják, mint a fene. Azok akik jók, maradhatnak, és piaci értéküknek megfelelően meg is fizetik őket. Hozzáteszem, nem állami pénzből, hanem szponzortámogatásból, reklámból...
Magyarországon nincs komoly követelmény, akármilyen béna a felcsúti csapat, akkor is marad, akik vannak és tömik őket pénzzel. A nyugati csapatok egyből megérzik azt, ha a szponzor azt mondja, hogy milyen szarok ezek a játékosok, én ebbe több pénzt nem nyomok bele, és egyszer csak ötöd annyit kapnak, aztán már annyit se, mert a többi is elpártol, ill. nem tudják kifizetni a jobb játékosokat, és azok elmennek, stb. Magyarországon nincs ilyen. Itt nem kell a teljesítmény. Nincs is igazi magyar foci, csak stadion és focistafizetés van.
De ennyi erővel egy pizzázó is fizethetne 11 pizzafutárnak 500000 millát, úgy, hogy se net, se telefon se villany, se gáz, se tészta, se marketing, se semmi, mindenki alszik a nyugágyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!