Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes lennél meghalni életed nagy szerelméért, azéet, hogy ő élhessen?
Vagy legalább odaadnád a fél életed?
Ez utóbbig mondtam akkof, amikor azt hittem, hogy szerelmes vagyok. Ma már belátom: ostobaság
Dehogyis, Isten ments...
Amúgy se, de így, hogy 3 gyerekem van, főleg eszembe se jutna.
Á, egy pudingért odaadnám az életem :D Avagy:
Orvos: Uram, önnek már csak három hónapja van hátra
Én, miközben belecsúsztatok egy tízezrest a zsebébe: Legyen kettő
Komolyra fordítva a szót nem hiszem, hogy tudnék létezni azzal a tudattal, hogy valaki hozzám közel álló azért halt meg, mert én élni akartam. Nem annyira jó az életem, hogy ilyen áron ragaszkodjak hozzá :D
27/F
Hát. Életem nagy szerelme a kutyàm. Érte akármikor.
Páromért? Csak akkor ha kísérthetem élete végéig. Amúgy tuti összejönne valakivel és akkor nem érné meg az áldozatot.
Vicceskedést félre téve sem. Maximum akkor ha én kevertem olyan bajba. Amúgy nem érzem azt, hogy egyikünk élete is többet jelentene a másikénál, mind a kettőnknek ugyanolyan sz.r lenne egyedül maradni, mind a kettőnket hiányolnàk mások is. Szóval szerintem mindenki haljon meg a maga idejében 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!