Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti soha nem könyörögtetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti soha nem könyörögtetek senki szerelméért? Ti könyörögtetek már valaki szerelméért?

Figyelt kérdés
Én 41, nő. Én már számtalanszor megtettem. Irigylem azokat, akik (önérzetből, büszkeségből) soha. Nagy kérdés nekem, a tartás az emberrel születik vagy később fejleszti ki magában?
2018. jan. 22. 05:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem konyorogtem. Miert tettem volna? :D Eleg viccesen hangzik, elkepzelni se tudom a szituaciot.
2018. jan. 22. 05:56
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

a női tartás, emberi méltóság egyrészt a szocializáción múlik, hogy a primer környezet (pl. család) milyen mintákat közvetít, másrészt kemény önismereti munka eredménye.

41 évesen ideje lenne már elsajátítanod!

2018. jan. 22. 06:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Senki szerelme? Olyan nincs is.
2018. jan. 22. 06:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Fejleszhető képesség, nem velünk született.

A tartásnál még fontosabb, hogy értelme sincs könyörögni. Egy kapcsolatnak 2 oldalúnak kell lennie és a kölcsönös vonzalomon és szimpátián alapul. Tegyük fel, hogy sikerül kikönyörögni. Ekkor egyoldalú, megalkuvó lesz a kapcsolat, nem működhet jól és tartós semnlesz, csak kínlódás.

2018. jan. 22. 06:22
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Amikor az ember fülig szerelmes nem igazán tud racionálisan gondolkodni.Legalábbis én nem.

Volt egy nagyon viharos égig érő szerelem az életemben.A lényeg, hogy a távolság nagy volt, mondta maradjon a távkapcsolat én így nem akartam.Aztán megbántam mint a kutya és igen, könyörögtem neki de ő akkor már hajthatatlan volt.34 voltam akkor szóval nem tiniszerelem volt.

2018. jan. 22. 07:47
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Engem igy (is) neveltek. Tovabba a kereszteny vallasban megtanultan szeretet az egyetlen amit nem lehet kenyszeriteni. Nem vagyok nagy gyakorlo, hiszem amit hiszek, de ez orokre belem egett. Ha valakit ugy ereztem nem szeret engedtem menjen. Es forditva is ezt vartam el. Ezekszerint te beled meg senki nem volt szerelmes aki “uldozott” vele. Ha megtortent volna, ha mas nem, ez a tapasztalat megtanitott volna arra meddig erdemes elmenni, mert utana csak utalni fognak, sajnalni, szanalmasnak nezni. Ezt akarod?
2018. jan. 22. 07:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, eszembe nem jutna ilyesmi. A szerelem, nem egy tárgy, hogy légyszi add nekem. A szerelme vagy jön, vagy nem. Könyörgéssel, max azt lehet elérni, nem dob el azonnal. Viszont addig is, a kapcsolat minden, csak nem jó, ha sajnálatból van velem.
2018. jan. 22. 09:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyszer, kb. 14 évesen megtettem, sírva, zokogva... azóta eszembe sem jutott ilyen, és tartok tőle, hogy soha nem is fogok ilyet tenni...
2018. jan. 22. 09:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Fiatalabb fejjel előfordult. Kövezzetek meg, nagyon szerelmes voltam, első csalódás volt, először dobtak. Sírtam és kértem a srácot, hogy adjon még egy esélyt (két éves kapcsolat után, tehát talán nem annyira érthetetlen), ne dobja csak úgy el a dolgot.

Ma már persze tudom, hogy ennek semmi értelme. Később, higgadt fejjel végig gondoltam ezeket a szituációkat, és beláttam, hogy ezt nem lehet kérni. Később is volt rá példa, hogy engem dobtak, és sírtam, de mondtam, hogy tiszteletben tartom a döntését, ha tényleg ezt akarja, akkor nem fogom megnehezíteni a dolgot. Vicc az egészben, hogy itt még emiatt, hogy a férfi azt hitte, nem különösebben érdekel a dolog, még visszatáncolt pár hónapig, de már az sem volt az igazi.

Van olyan, hogy el kell engedni a kapcsolatot. Fáj, nem könnyű, azt hiszed sosem lesz utána jobb, de később mindig belátod, hogy nem volt más választás, és jobb méltósággal túlesni rajta.

2018. jan. 22. 10:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Ezt szerintem még egy ilyen provokatív kérdésre se szívesen ismerik el az emberek. Én sem vagyok rá büszke, de tudom, hogy már sokszor csináltam. Kedves válaszoló, aki azt írta, hogy ideje már megtanulnom, igen, tudom. Tőled biztos lehetne, te előbbre jársz ezen az úton, elhiszem. Ez az önbecsüléssel függ össze, az meg a neveléssel stb., de hiszen ti ezt mind tudjátok... :)
2018. jan. 22. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!