Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfi barátom azt mondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi barátom azt mondta, hogy én vagyok a lelki társa, s hogy teljesen engem senki nem pótolhat. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy szerintetek ez csak barátság részéről, vagy többet is érezhet? Ti mondatok nő barátnak ilyet?

Figyelt kérdés
Barátságunk 3 éve tart nagyon jól kijövünk egymással, azt is mondta, hogy korlátok nélkül csak velem tud beszélgetni.

2017. júl. 28. 09:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
43%

ez friendzone bizony.

ha 3 év alatt sem történt több, akkor ő nem akar tőled semmit.

miért ne mondathatna ilyet egy ember vkinek?

persze, h. lehetsz simán lelki társ, vagy lelki szemetes.

2017. júl. 28. 09:24
 2/14 A kérdező kommentje:
kiegészítés: van barátom, már több éve, akit ismer is. Két alkalommal mondta, hogy ha nem lenne barátom, akkor ő lenne az.
2017. júl. 28. 09:35
 3/14 anonim ***** válasza:

Friendzone, csak nem a kérdező van benne a srácéban, hanem a srác van a kérdezőében ezek szerint.

31/f

2017. júl. 28. 09:47
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem menne ő tovább is, de a párod miatt nem akar.

Viszont túl lagymatag. Milyen férfi néz 3 évet egy nőt, aki a lelki társa. Vagyis az igazi.

Valami itt nem stimmel. Mesélj még róla.

2017. júl. 28. 10:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Neki még nem volt párkapcsolata, elég komoly gondolkodású férfi, sokszor csalódott már, sokszor utasították vissza a nők. Eléggé konzervatív gondolkodású ilyen dolgokban, ettől függetlenül egy kedves humoros személyiség. Több alkalommal is mondta, hogy fontos vagyok neki. Sajnos úgy érzem egy ideje én is kezdek vonzódni hozzá, néha érzem köztünk a vibrálást (igyekszem objektívan nézni), de konkrétan sosem kezdeményezett. Ha programot csinál( közös séta, filmezés, kávé) azt mindig csak kettőnknek.
2017. júl. 28. 10:32
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Inkább a párkapcsolatoddal foglalkozz. Vagy ha szar, akkor lépj ki belőle. De ez a puhatolózás, hogy lenne-e lehetőséged ennél a csávónál szakítás után, egyszerűen gáz.
2017. júl. 28. 10:34
 7/14 anonim ***** válasza:
96%
Eléggé sajnálom a párodat, hogy mellette ilyen intim kapcsolatot ápolsz más férfivel. Nem gondolnom korrektnek
2017. júl. 28. 11:08
 8/14 anonim ***** válasza:

" Két alkalommal mondta, hogy ha nem lenne barátom, akkor ő lenne az."

Használd a kis buksidat és rájössz a válaszra....

2017. júl. 28. 12:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Sztem többet érez !
2017. júl. 30. 00:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudom hová tenni az értetlenkedésed, egyértelmű, hogy szeret. Azt is valószínűnek tartom, hogy te a jelenlegi párodat nem.
2017. júl. 31. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!