Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi fog történni?
Van egy fiú aki annyi idős mint én 25éves és 54éves barátnője van ő az első szerelme.
Az 54 éves barátnőjét segíti anyagilag, nő napon/valentin napon/szülinapján/névnapján/évfordulójukon add neki ajándékot sokszor add neki virágot is figyelmes vele szemben szinte a tenyerén hordozza nem élnek együtt a fiú az anyukájával él.
Néha veszekednek mert a nő szeretné meg változtatni pár dologban a fiú lázad ezek ellen és szeretne az lenni akinek érzi magát.
A fiú velem elkezdet barátkozni el mesélte nekem a kapcsolatátt azt mondta tetszem neki és puszilgat engem ölelget és voltunk már úgy együtt de velem nem müködött annyira a kémia mint a barátnőjével lehet az érzelem hiánya miatt mert érzelmes fiú de mégis azt mondja nem szeret lelkizni és ő férfi és ő ilyen kemény olyan kemény meg hogy ő legbelül valójában egy agresszív erős alak aki gonosz de a barátnőjével és velem szemben nem olyan és nem értem mért mondd magáról mást mért nem vállalja fel azt szavakkal ahogyan viselkedik.
Én arra vagyok kíváncsi hogy egy ilyen fiú mért hűtlenkedik én általam kedvelem mert rendes de bántam azt hogy voltam a szerető és azt állítja hogy kezd jobban szeretni mint egy barátot én nem akarok szerető lenni de nem tetszik az hogy nem tudja mit akar.
Ha nem tudja, hogy ő mit akar akkor tudd te. Szerintem nagyon imponáló ha egy férfi magabiztos és határozott, nem jó ha ezt a nőnek kell meglépnie helyette de ez van. Ha nem nem tudja eldönteni, hogy veled vagy a nagymamájával akar lenni akkor hagyd az egészet.
Egyébként ezzel nagyon sokat találkoztam már, hogy a férfiak sötét maffia nehézfiúnak állítják be magukat. Ez azért van mert nem érzik magukat annak és próbálják megjátszani. Általában elég helytelenül mert valoszínüleg senkinek nem imponál ha valaki belül "gonosz és sötét" pláne az ha nincsen érzései és nem tud azokról beszélni. Egy férfinak ugyan úgy tudnia kell hangot adni az érzéseinek és a gondolatainak csak ezt valamiért lelkizésnek hívják.
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen defektes fickóval mi a francért kavarsz?
És hogy mi fog történni?
Ezt az ezotéria kategóriában tedd fel, ott vannak a "látók"
54 évesen az emberek személyisége nagyon begyöpösödött, változásra rugalmatlan. Így érthető, hogy saját képére akarja formálni a másik személyt. Viszont ez így meg nem kapcsolat!
Srác tudatlan, tanulatlan-tapasztalatlan párkapcsolati téren, hogy ezt felismerje, és vagy kilépjen, vagy valahogyan közös nevezőre jusson a barátnőjével.
Nálad hasonlóan megvan ez az ismerethiány.
Így ha nem leszel képes felülkerekedni a helyzeten akkor
1) szeretője leszel, mert azért mégis jobb így, mint a semmi
1a)szakít az öreggel és összejöttök
1b)maradsz szerető, de megunja valamelyikőtök, továbblépsz
2) nem leszel szerető, de tovább hallgatod a srác nyavajgását
1b verzió tűnik levalószínűbbnek az írásod alapján.
Helyedben én elgondolkodnék, hogy mit szeretnék, mire van szükségem, és leépíteném az ilyen kihasználós mérgező kapcsolatokt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!