Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi fog történni ha odamegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fog történni ha odamegyek? 20/f

Figyelt kérdés

Van itt még olyan srác aki SOHA nem ment még oda lányhoz ismerkedés céljából? Aki még soha nem tudta összeszedni a tökeit? Illetve kiegészíteném ezt, én régen próbálkoztam. Még általánosban 8 évig szerelmes (De tényleg) voltam egy lányba akinél bárhogy is próbálkoztam nem voltam nyerő sosem jöhetett össze, kábé 8 éven keresztül szenvedtem és csalódta a kiscsaj miatt de neki nem kellettem. Na most én nem akarom erre fogni a komplexusaimat de azért valljuk be, a rossz beidegződésemnek lehet egy kicsi köze ehhez is. Megjegyzem volt már barátnőm, rövidebb komolytalanabb kapcsolatom is, de ez inkább a szerencsének vagy rámenősebb lányoknak köszönhető akik voltak hajlandóak valamilyen szinten kezdeményezni. Egyébként gimibe is szinte minden lány oda volt értem mert amúgy tényleg jól nézek ki, helyes vagyok és talán az is zavarta őket, hogy senkivel nem jövök össze és ilyen válogatós vagyok. Egyébként izmos is vagyok, jól öltözködök és azért szerintem nem vagyok egy szörnyű személyiség sem.

Tehát én tudom, hogy nincs reális okom arra amit csinálok, de egyszerűen képtelen vagyok még mindig túltenni magam ezen a beidegződésen, mostanáig.

Ugyanis annyira szerelmes vagyok egy lányba, tudom hogy butaság mert még nem beszéltem vele személyesen de sokszor látom a városba, volt már hogy ugyan azon helyre ültünk be és egyszerűen belezúgtam, ahogy kinéz ahogy gesztikulál egyszerűen úgy érzem kell nekem de nagyon, beledöglök ha nem lehet az enyém.

Nagyon sokat merengek rajta tényleg és vizualizálom, hogy odamegyek hozzá és randizunk aztán összejövünk stb, tényleg órákig ezen merengek amikor utazok, edzek, pihenek vagy csak fekszek az ágyon, annyira vágyom a lányra de valahogy képtelenségnek tartom elhinni hogy oda fogok menni hozzá és NEKEM össze fog jönni valaha egy olyan lány aki iránt érzek valamit. Mert volt már pár "szerelmem" de egyikből sem lett semmi mivel nem kezdeményeztem. Ez is úgy tűnik megismétli önmagát, ugyanis ez a lány sem fog felszedni engem, igazi nő és úgy is viselkedik, nagyon sok apró jelből jöttem csak rá, hogy talán tetszhetek neki mert ő nem igen "hagyja magát" és nem süllyed le odáig, hogy szemezzen velem perceket vagy bámuljon, mosolyogjon stb. De ha ezt csinálná talán már nem is vágynék rá annyira :)

Tudom szánalmasnak hangzik, de higgyétek el ezt igazán csak az érti aki már érezte azt amit én, milyen képtelenségnek tűnik nyitni valaki felé, esetleg sebezhetőnek tűnni az által, hogy odamész valakihez és felfeded, hogy tetszik neked. De már annyira kínoz ez a tudat és úgy vágyom a lányra, hogy muszáj lesz odamennem mert már nincs választásom, nem hagyhatom megint elúszni. Csak fogalmam sincs mégis mi lesz ha majd odamegyek. Bunkó lesz, zavarban lesz, kedves esetleg? Elrontom az egészet, mégsem tetszem neki, leprásként fog rám nézni vagy kinyögi, hogy van barátja (elvileg nincs)? Könnyű azt mondani, hogy legyél magabiztos vagy ne izgulj csak lazán add önmagad stb. Sajnos ezeket már hallottam de leperegnek :/ Van valaki hasonló helyzetben?

2017. márc. 22. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Kolléga: ne aggódj, ez a betegség nem egyedi, sokat láttam itt hasonló cipőben, talány csak nem mindegyik szorított ennyire. TÚLAGYALSZ dolgokat.

Amit elképzelsz, hogy történni fog, az CSAK a fejedben létezik. NEM tudhatod, mi fog történni, ha odamész. De túl sok minden nem. Mert vagy bejön, vagy nem. És ha nem: hát, elhiheted, kb 20 perc után már nem te leszel a beszédtéma.

NE tervezz el előre helyzeteket. Az életben nem fognak bekövetkezni. Cselekedj. 20 évvel ezelőtt rontottam el, hagytam ki ilyen miatt én is helyzetet

39f

2017. márc. 22. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Nopara, nem vagy ezzel (sem) egyedül.

Ha nagyon izgulsz, akkor gondold ki előre, akár szó szerint, hogy mit mondanál neki, akkor az már egy fokkal többet segít, hogy nem ott helyben kell hebegned-habognod. Készíts el fejben 2-3 féle scenariot, hogy folytatnád, ha így-és-így reagál.

VISZONT: ha ezt a tanácsot követed, akkor ne húzd sokáig, pl. határozd el, hogy mához képest egy hét múlva odamész hozzá. Addig van időd a fentebb leírtakat végiggondolni, és a "határidőhöz" tudod tartani magad. Ha nem tűzöl ki egy napot, amikor megteszed, akkor egyrészt túl sok időd lesz, és ahogy #1 is írta, túlgondolod, másrészt mindig fogsz okot találni a halogatásra ("ma nem, mert ha igent mond esőben nem lehet sétálni, de holnap se, mert X és Y dolog lesz").

2017. márc. 22. 13:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyugi nagyon nem vagy ezzel egyedül, a legtöbb férfiben szerintem (bennem is) megvan ez a félelem.

Szerintem ott rontod el és azért félsz, mert magadat lealacsonyítod és őt túlságosan a magasba emeled. Oké, szép és? Nem is ismered, nem beszéltél még vele ne bálványozd ennyire. Csak egy nő. "Nem alacsonyodik le hogy veled szemezzen" vagy valami ilyesmit írtál. Ne gondolj ilyenekre, igazából minél kevesebbet agyalsz, képzelődsz rajta annál jobb. Mostanra már teljesen belezúgtál ahogy írtad, így érhető ha rettegsz a visszautasítástól és nehezebb is lesz túltenned magad rajta. Ezért kell ott és abban a pillanatban cselekedni, amikor lehetőség van. Írtál valami beülős helyet ahol láttad, az pl egy jó lehetőség lett volna. De ezen felesleges már elmélkedni, annyit tehetsz hogy amint lesz rá alkalmad odamész hozzá és megszólítod. Nem tesz jót neked ha ennyit rágódsz rajta, tudom milyen én is. Azt írod jól nézel ki, biztosan nem fog bunkón lerázni, sőt biztos van nála esélyed ha megmered szólítani. Sokkal rosszabb lesz azon rágódni, hogy "mi lett volna ha..." mint akár egy elutasításon túltenni magad. Szedj össze egy kis bátorságot, önbizalmat és hajrá.

2017. márc. 22. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!