Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi fog így történni majd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszi1993 kérdése:

Mi fog így történni majd?

Figyelt kérdés
Adott egy pasi,akivel randiztam,de lerázott,mert "nem vagyok az esete", ahhoz képest nem ezt mutatta. A pasinak van egy barátja,aki ezután kapott az alkalmon,és nyomult, vele is randiztam, és jól éreztük magunkat. Az első pasiba szerelmes lettem, de mivel szórakozott,ezért lemondtam róla, most viszont nem tetszik neki,hogy a barátjával kehet,hogy összejövünk. A barátja nem helyes pasi, nem úgy mint ő,viszont belsőleg nagyon bejön.
2017. jan. 12. 10:58
 1/10 A kérdező kommentje:
Ha nem akart semmit az első pasi,miért zavarja,hogy valami alakul köztem és a barátja közt? Féltékeny? Össze vesznek miattam,ha összejövünk? :S
2017. jan. 12. 10:59
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Az ilyen sz.rkavaró, semmi értékrenddel rendelkező nőtől mentsen meg az ég.... :/
2017. jan. 12. 11:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Most eut nem értem... Miért lennék az?! Engem néztek bolondnak, nem én nézek másokat annak... Ha a barátja normàlis ember legalább,akkor miért ne lehetnénk együtt?!
2017. jan. 12. 11:06
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Azért Kedvesem, mivel süt a szavaidból, hogy még mindig az 1. pasiért vagy oda, de már hülyíted a haverját is. Ha az első azt mondaná, hogy gyere, te már rohannál is...

Hát ezért :)

2017. jan. 12. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Hehe, amikor ott voltál neki, akkor nem kellett, most meg eszi a fene. Ne foglalkozz vele, az ilyen hiszti ritkán tart 3 napnál tovább.
2017. jan. 12. 11:12
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Ilyenkor az szokott történni, hogy az első pasi bekavar, te félrelépsz, elmondja a másodiknak, hogy mekkora ribi vagy, te meg vérig leszel sértve, amiért mindenki ellened van.

Ha egy pasi nem jön be, és nem érzel iránta semmit, akkor hagyd a fenébe. Neked ez most csak azért jön kapóra, mert féltékennyé tudod tenni azt, aki elutasított.

2017. jan. 12. 11:16
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
Beszarás, hogy még itt is a nő a hülye meg a ribi... xD Éljen a gyk!
2017. jan. 12. 11:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkoztam ezen, és el akarom kerülni a bajt, nem akarom,hogy miattam összevesszenek,és azt se,hogy engem r.cnak nézzenek. Az első pasinak mikor ott voltam,nem kellettem,ő maga mondta a barátjának kb,hogy "vihet, ha akar"... Ez nekem elég megalázó volt tőle,azok utàn,hogy összevissza behülyített teljesen... Én nem akartam semmit a második pasitól, ezek miatt, de addig tepert,hogy beláttam,ő tényleg nem olyan,mint a barátja,hanem normális,és megfogott a személyisége,tudnám őt szeretni. Most viszont nem akarom, hogy összevesszenek miattam mondjuk... Mert féltékeny lett az első pasi,holott ő volt az,aki "lepasszolt"... Én nem akarok szórakozni senkivel, komoly kapcsolatot szeretnék,de bennem van az is,hogy gyakran szerveznek baráti összejöveteleket, és az első pasi is ott lenne,és engem zavarna. A legjobb az lenne,ha a màsodikat én szerelném le, és kikeverednék ebből az egészből,de már megkedveltem...
2017. jan. 12. 11:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Hű de borzasztóan egyszerű vagy, már ne is haragudj.

Nem fognak miattad összeveszni. Az sem biztos, hogy féltékenykedik, csak te látod úgy. Ha mégis, akkor csak annyi a baja, hogy nem dugott meg, semmi több. Nem lesz hirtelen hős romantikus szerelmes, ettől ne félj.

Ha az első pasi jobban vonz, akkor koptasd le a másodika, hiába "már megszeretted". Majd jön más, akit szintén megszeretsz, nem kell túldimenzionálni.

És hogy mi fog így történni majd? Nos...

1. Leszarod a tanácsokat, és összejössz a második pasival, de az első folyton ott lesz, ellenben le se kakilja a fejedet, ami téged sérteni fog, csorog a nyálad az első pasi után, lelépsz.

2. Hasonló kezdés, mint az első pontnál, csak az első pasi megkefél, mindenki utál téged, te meg vinnyogsz.

3. Felméred a korlátjaidat, és mivel a hátad közepére sem kívánod ezt a sok drámát, hagyod az egész brancsot a fenébe, és tiszta lappal ismerkedsz másokkal.

2017. jan. 12. 12:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, a baj az, hogy te még vonakodsz meg döntést tartogatsz a második fiú feje felett, nagyon nem ezt érdemelné. Jól kinéző de szemét vs. rendes de nem jól kinéző akivel jól is érezted magad, ha tényleg gondolkoznod kell ezen, akkor sekélyes vagy. Alap, hogy fontos a kinézet meg hogy kell tetszenie akivel vagy, de ha az elsőt választod, ne gyere majd ide GYK-ra sírni meg panaszkodni.
2017. jan. 12. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!