Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az intimitástól. Néha attól félek, hogyha belemegyek egy kapcsolatba, akkor majd valami rossz fog történni, összeveszünk, és a párom visszaél a bizalommal. Van más is így?
Tudom, hogy nem annyira valószínű forgatókönyv, meg miért ártanának egymásnak azok, akik szeretik egymást... de akkor is, úgy érzem, soha nem nyílhatok meg teljesen, mert túl sebezhető leszek.
Pl. most mondok egy példát: 21 éves vagyok, és még nem voltam lánnyal. Most pl. kérdés, hogy ezt el merjem-e mondani egy lánynak, ha arra kerül a sor. Mi van, ha ott helyben kiröhög? Vagy elküld? Vagy úgy tesz, mintha megértő lenne, de később megszégyenít vele?
A szüzesség nem olyan dolog, amit szégyellni kellene még ilyen idős korban sem feltétlenül, bár büszkének sem kell rá lenni. Az meg, hogy ah valaki ezzel próbál titeket megalázni nevetségessé tenni, az az illetőt minősíti.
Nem kellene ennyire félősnek lenni és az megoldana minden problémát ilyen téren.
Van itt olyan, akinek hasonló problémái voltak? Hogy jött ki belőle?
Annyira félek az intimitástól, hogy még a barátaimat se engedem túl közel. Az énem egy nagy részét még a legjobb barátaim se ismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!