Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit választanád ezek közül? 18/l
2 pasi van aki most úgy tényleg bejön , és én is nekik...bár az egyiket nem tudom hova sorolni m1.
Az első: kb 180 cm magas kicsit testes olyan kis izmos:D, Félénk , szerény, kissé antiszociális, utálja a bulikat és az alkoholt 1 barátnője volt 1,5 évig..próbál bunkó lenni velem de nem tud 21 éves.
A második: olyan 189 cm hatalmas, nagyon izmos (iszonyatosan szexi) Viszont nagyon bunkó, agresszív. De hatalmas dumája van, ha kell megszakadok tőle a röhögéstől ,ha azt akarja majdnem rá mászok. Ő is utálja az embereket(amúgy az első pasi legjobb haverja) nem szeret bulizni,de néha elmegy de akkor "vége" teljesen kifordul magából:D
Egyáltalán nem szerény , nem félénk azt hiszem 2 barátnője volt és egy k**ája. Elég jól ismerem mind a kettőt és nem tudok dönteni:/ nem tudom melyikkel lehetne jobb kapcsolatom.
ti melyikre voksolnátok?
kérdező nem akarlak megbántani....szóval inkább menjél főzz egy babot most jó?
ha ezt kérdezned kell, akkor bemutattad magad nekem XD
"próbál bunkó lenni velem"
"A második: olyan 189 cm hatalmas, nagyon izmos (iszonyatosan szexi) Viszont nagyon bunkó, agresszív."
Mindkettő igazi főnyeremény lehet!
Mi ez a nagy "bunkó akarok lenni,mert menő" mánia!
Egyáltalán nem jön be a csajoknak(mármint a normálisabbaknak!)
22/L
Egyik se!
Az ilyen pasikat meghagyjuk a hozzád hasonló csajoknak......
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!