Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit választanád?
most a véleményedre vagyok kíváncsi. melyikkel lennél szívesebben?
Azt, aki nem jó pasi, stréber, de kedves jólelkűM
vagy
Azt, aki nagyon jó pasi, a jegyei siralmasak, bajkeverő, és bunkó, viszont népszerű?
Egyiket sem.
Az elsőhöz, ha nem vonzódom, és még témám sincs vele a tanuláson kívül, mégis mit kezdenék vele?
A másodiknál... nos én kinőttem már a rosszfiú szindrómából. Ha nem kapom meg a kellő figyelmet, és kedvességet, nem is köt le a srác, mert unalmas lesz számomra. Akár elhiszitek, akár nem.
Na most ugye kezdjük ott, hogy mi a nem jó pasi szerinted...Bírom, mikor két ilyen végletet adtok meg, hogy aztán lehessen fújjogni megint a lányokra, hogy milyen felszínesek. Marhára unalmas már.
Rengeteg olyan fiú van, aki nem az a kifejezett "jó pasi", vagyis nem kigyúrt, üresfejű izompacsirta, de nem is negyven kilós, életképtelen, otthon a számítógép előtt sírós fajta, hanem a két véglet között helyezkedik el, és igenis van benne valami, ami miatt beleszerethet egy lány.
Nekem az általad leírtak két kategória közül egyik sem kellene. Van még elég normális férfi, szerencsére.
Egyik se kéne.Az első azért nem mert a stréber szóval arra következtetek h okoskodó,mindenttudó és én nm szeretem az ilyet. a 2.meg azért mert buta és bunkó, a énpszerűség meg egy dolog,ez se az a tulajdonság amitől kellene.
Legyen inkább átlagos külsejű,átlagos tanuló,kedves,jószívű.
így egyiket sem...
stréber nem kell, mert az uncsi, de nem jól kinéző kedves pasim volt már. nagyon jó kapcsolat volt, kár érte, csak hát a távolság...
a másik típusból is csak közelítésem volt. helyes volt, kicsit bajkeverő is, de azért egy csőbunkóval nem jönnék össze...
Ott van a gond, hogyha odajön egy ismeretlen nem jól kinéző srác, akkor nem mondom, hogy persze, elmegyek randizni veled. A pasik sem szólítanak le ronda nőt... Nem jó pasival csak úgy jönnék össze, ha ismerem előtte, jóban vagyunk és már nem csak a külsejét látom. Sajnálom, de szépek mindig is előnyben maradnak mindkét nemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!