Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit választanád az én helyemben?
Figyelt kérdés
Az egyikkel két évig együtt voltam, a külseje fogott meg, izmos, jóképű, belsőre viszont nem túl vicces, elég bunkó srác (lett). A másikkal nagyon jóban vagyok hónapok óta, és külsőre nem tetszik, nem olyan csúnya, csak nem az én esetem, viszont belsőre tökéletes, romantikus vicces és nagyon tud szeretni.2010. júl. 3. 15:32
1/10 anonim válasza:
Hát ezt csak magad tudod eldönteni. Ha nagyon rossz volt az első sráccal a természete miatt, akkor lehet, hogy meg kellene adni az esélyt a másiknak, de te érzed :) Mondjuk én személy szerint megpróbálnám a 2. scráccal is, tudod, a külső nem minden :)
2/10 anonim válasza:
Attól függ, ha komoly kapcsolat, akkor a 2., ha viszont csak kell egy pasi, akkor az első, de amúgy mégis mit vársz tőlem és a többi válaszolótól?
Így ezt a neten keresztül nem lehet megmondani, ehhez látni kéne őket és megismerni.
Amúgy ezt inkább neked kéne eldönteni, mivel a te életed.
3/10 anonim válasza:
Azt amelyikhez vonzódsz... és nem külsőleg értem. A külső megjelenés az évek múltával elillan és semmi nem marad meg, míg a belső értékek nem fognak változni...
4/10 A kérdező kommentje:
Én megvan hogy kivel vagyok együtt, elsővel már nem vagyok együtt, csak érdekelne, hogy titeket az én helyemben mennyire érdekelne a külső és a belső...
2010. júl. 3. 15:43
5/10 anonim válasza:
Én a másodikat választanám, egy nem túl helyes srácból még lehet jó pasi (elég sokáig formálódnak), de egy sekélyes izomagyúból, már soha sem lesz kedves, megértő párod és mellesleg az ő vonzó külseje is változhat az ellenkezőjére.
6/10 anonim válasza:
Én biztosan a csúnyábbikat választanám. 22L
8/10 anonim válasza:
az első!!
a második nem a te eseted..
9/10 anonim válasza:
egyiket sem. ismerkedjél és keress valakit akit tényleg szeretsz,nem csak azért vagy vele hogy legyen valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!