Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit választanád?
1: Aranyos. Félénk. Nem szeret sportolni. Okos. Figyelmes. Türelmes. Nem tud barkácsolni. És még szűz.
2: Nagy dumás. Vagány. Laza. Nem szűz. Magasabb mint az 1.,
F17
Szerintem mindkettő rendben van. Én mindkettőt elkapnám, ha jól néznek ki. Úgy értem számomra jól.
De hosszútávra egyik sem kellene, inkább választanék egy olyat aki valahol a kettő között van.
Ó bosc, azt hittem csaj vagy, és azért írtad oda a 17F-et, hogy mindkettő 17 éves fiú.
Akkor úgy mondom, hogy te vagy az 1-es, és a csajok a 2-est választják:)
ennyiből nem tudnék dönteni, de akire pasi létére illik az "aranyos" jelző, azt tuti nem. meg nekem minden pasim sportolt valamit, ez valahogy nálam alap, nem tuodm, miért...szóval inkább a második. persze ha nem idegesítően buta, mert ott nem írtad, hogy okos lenne :). a butaság nagyon tud dühíteni egy idő után. a legidegesítőbb emberi tulajdonság szerintem, nem tudom tolerálni.
28/N, de ez tizenéves koromban is így volt, a szabályok nem változtak, csak tárgytalanná váltak, mivel férjhez mentem :)
Az 1. vagyok.
Van egy oszt. társam és neki a 2-es kell:(
A legjobb elfoglaltsága, hogy óra alatt köpdösse a falat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!