Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit választanád?
1: Aranyos. Félénk. Nem szeret sportolni. Okos. Figyelmes. Türelmes. Nem tud barkácsolni. És még szűz.
2: Nagy dumás. Vagány. Laza. Nem szűz. Magasabb mint az 1.,
F17
Ez már csak így van, a legtöbb csajnak a 2-es kell mert menő és a rosszfiúkra buknak.
De nyugi, te sokkal többet érsz mint a 2-es. Én sokkal jobban megbecsülöm a hozzád hasonló srácokat. :)
És egy ilyen típusú srác is lehet nagyon szexi.
Szeretem az okos pasikat, lenyűgöznek. Nem mintha én buta lennék, csak érted :)
Szóval örülj, hogy te ilyen vagy. A 2-es semmit sem tud felmutatni azon túl, hogy menőnek látszik.
Bánhatja a csaj, hogy rosszul döntött de szerintem nála úgyis jobbat érdemelnél. :)
Köszi.
Mondták, hogy jobbat érdemlek!
Osztálytársak stb.
De ha engem ő érdekel?
Egy hónapig nem beszéltem vele, aztán azóta megint...
Sose tudja mit akar...
már csak azért is a 2,mert nem olyan önbizalom hiányos szerencsétlen, hogy ilyen kérdésekkel próbálja meg helyreállítani az önbizalmát.
Ja, amúgy persze téged, szegénykém, csak az a fránya sors.
Ilyen kérdések helyett inkább próbáld meg kitalálni, hogyan közeledhetnél a kislányhoz.
hiába ér többet szegény srác, nem őt fogják választani, mindig lesz egy "rosszfiú", és ő meg marad a "legyünk barátok" zónában.
lehetsz aranyos, de félénk tényleg ne legyél, dobd ki az ablakod a gátlásaidat, bazz legyél férfi :D
Utolsó! Igazad van!
A többieknek köszönöm. Jóéjt!
énis a 2.at választanám.
a félénk pasik vhogy veszítenek a férfiasságukból. a nem szeret sportolni meg...de miért??? csak nem annyira tutyi-mutyi? na ezmeg a másik ami levesz egy férfi férfiasságából.
nemtud barkácsolni...ezmeg a 3.
és a végén mitkapunk? egy szerencsétlen, nehezen férfinak nevezhető vkit...
Nem szeret sportolni, nem tud barkácsolni....tehát b...zi?
Bocs, nekem ez ugrott be elsőre erről :P xD
Mondjuk a másodikról meg az, h vmi tuskó lehet, de mind1 :DD
Sztem ne görcsölj ezen, legyél az , aki vagy, és ezt fogadd el.Sztem egy csajnak inkább kell vki, aki önmagát adja, és ki van békülve saját magával, mint aki más akar lenni, mint aki valójában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!