Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit választanád ezek közül? 18/l
2 pasi van aki most úgy tényleg bejön , és én is nekik...bár az egyiket nem tudom hova sorolni m1.
Az első: kb 180 cm magas kicsit testes olyan kis izmos:D, Félénk , szerény, kissé antiszociális, utálja a bulikat és az alkoholt 1 barátnője volt 1,5 évig..próbál bunkó lenni velem de nem tud 21 éves.
A második: olyan 189 cm hatalmas, nagyon izmos (iszonyatosan szexi) Viszont nagyon bunkó, agresszív. De hatalmas dumája van, ha kell megszakadok tőle a röhögéstől ,ha azt akarja majdnem rá mászok. Ő is utálja az embereket(amúgy az első pasi legjobb haverja) nem szeret bulizni,de néha elmegy de akkor "vége" teljesen kifordul magából:D
Egyáltalán nem szerény , nem félénk azt hiszem 2 barátnője volt és egy k**ája. Elég jól ismerem mind a kettőt és nem tudok dönteni:/ nem tudom melyikkel lehetne jobb kapcsolatom.
ti melyikre voksolnátok?
Komolyan az alapján fogsz választani, hogy kinek lesz több "szavazata"? :DDDDDDDDDDDDDDD
Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!