Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti tolakodnatok valaki szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tolakodnatok valaki szerelmeert, ha tetszik?

Figyelt kérdés
Bizonyos helyzetekben talan igen, kell harcolni, de a kovetkezo helyzet erdekelne konkretan. Tetszeset nyilvanitja az illeto, meg utana masnak is. Pillanatnyilag van baratnoje (mar haldoklik a kapcsolat). En automatikusan felrealltam, mert engem ez egy rossz szappanoperara emlekeztetett. Ti mit tettetek volna?
2018. júl. 24. 18:20
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Harcolhatam volna, csak egy kicsit ramenosebbnek kellett volna lennem es ennyi, de pont azert nem akartam, mert nem lattam ertelmet Kuzdeni. Semmivel nem vagyok butabb, csunyabb a masiknal 2 csajnal, de nem jott be egyaltalan ez a donteskeptelenseg, hogy most ezzel is, azzal is kavarok aztan meglatjuk.
2018. júl. 24. 18:24
 2/15 anonim ***** válasza:
azt tettem volna amit te
 3/15 anonim ***** válasza:

"mar haldoklik a kapcsolat"

Peeersze, ez mindig így van. Én biztos nem lennék szerető, de hát úgy tűnik ez is csak ízlés dolga.

4/15 A kérdező kommentje:
Haldoklott is, nincsenek mar egyutt a novel.
2018. júl. 24. 18:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Hányingerem van az olyan emberektől, akik a meglévő párjuk mellől keresik a következőt ill. azoktól is, akik túl gyávák és kapcsolatfüggők ahhoz, hogy kilépjenek egy rossz kapcsolatból, szóval nemhogy nem harcolnék érte, de el is küldeném a búsba, ha bepróbálkozna. Volt már rá példa, az elején rettenetesen vonzó volt az illető, aztán elkezdett udvarolni, találkoztunk párszor, nagyon kerülgetett, már alakult is volna valami (végül semmi konkrét nem történt), csak kiderült, hogy van egy "haldokló kapcsolata". Nem viccelek, abban a pillanatban kiábrándultam belőle és elkönyveltem egy jellemtelen hulladéknak. Bárki más ugyanígy járna, többre tartom magam, minthogy egy ilyen alakkal kezdjek, nem fér bele az értékrendembe. Olyanért se harcolnék, aki csak simán egyszerre több nőnek is csapja a szelet, ha szingli, nem ítélem el érte, csak elveszneném az érdeklődésem.
2018. júl. 24. 18:31
 6/15 A kérdező kommentje:
Elobb tudtam, mint a pasi, hogy szakitas lesz a vege.. Nem volt nehez megjosolni.
2018. júl. 24. 18:32
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Másik 2 csaj?! Kicsit sokan vannak ebben a buliban, én biztos nem állnék be a sorba.
2018. júl. 24. 18:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem o csapta a nonek a szelet, hanem a no erdeklodott hevesen utana. Csak aztan az alakult tovabb.
2018. júl. 24. 18:33
 9/15 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet. Egyáltalán nem nomyultam, de 1-2x akarva-akaratlanul szerintem látta rajtam, hogy tetszik. Részemről ennyi volt. (Én sem vagyok ronda csaj, sokan dícsérnek)

Az ő kapcsolatuk is ramatynak/"érdekesnek" tűnik, de kezdem látni, hogy a pasi sem egy főnyeremény, sok baj van vele több téren is, az is fura, hogy a caj még vele van, hogy őszinte legyek...

Persze valamiért ettől a belezúgásom nem múlt el irénta, de nem teszek semmit, magamban tartom, ls inkább kerülöm, hiszen minden ok emelett áll(ha szingli lenne más lenne, de nem érné meg a dolog, az elég sanszos)... A srác egyszer viselkedett velem erősen kétértelműen (apróbb dolgai előtte is voltak, de azokat nem lehetett komolyan venni), így gondolom én sem vagyok teljesen közömbös talán felé, de én nem szeretnék ilyenbe belemenni...

Na meg ha ennyire döntésképtelen a kapcsolatával és nem tudja elengedni, akkor pláne nem egészséges egyből beleugrani egy újba, több éves kapcsolatnál ez nem lehet olyan könnyű és gyors menet.

2018. júl. 24. 18:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Hosszunak indulo kapcsolat volt, de aztan gyorsan vege is lett.
2018. júl. 24. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!