Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tolakodnatok valaki szerelmeert, ha tetszik?
"mar haldoklik a kapcsolat"
Peeersze, ez mindig így van. Én biztos nem lennék szerető, de hát úgy tűnik ez is csak ízlés dolga.
Ismerős helyzet. Egyáltalán nem nomyultam, de 1-2x akarva-akaratlanul szerintem látta rajtam, hogy tetszik. Részemről ennyi volt. (Én sem vagyok ronda csaj, sokan dícsérnek)
Az ő kapcsolatuk is ramatynak/"érdekesnek" tűnik, de kezdem látni, hogy a pasi sem egy főnyeremény, sok baj van vele több téren is, az is fura, hogy a caj még vele van, hogy őszinte legyek...
Persze valamiért ettől a belezúgásom nem múlt el irénta, de nem teszek semmit, magamban tartom, ls inkább kerülöm, hiszen minden ok emelett áll(ha szingli lenne más lenne, de nem érné meg a dolog, az elég sanszos)... A srác egyszer viselkedett velem erősen kétértelműen (apróbb dolgai előtte is voltak, de azokat nem lehetett komolyan venni), így gondolom én sem vagyok teljesen közömbös talán felé, de én nem szeretnék ilyenbe belemenni...
Na meg ha ennyire döntésképtelen a kapcsolatával és nem tudja elengedni, akkor pláne nem egészséges egyből beleugrani egy újba, több éves kapcsolatnál ez nem lehet olyan könnyű és gyors menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!