Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti tolakodnatok valaki szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tolakodnatok valaki szerelmeert, ha tetszik?

Figyelt kérdés
Bizonyos helyzetekben talan igen, kell harcolni, de a kovetkezo helyzet erdekelne konkretan. Tetszeset nyilvanitja az illeto, meg utana masnak is. Pillanatnyilag van baratnoje (mar haldoklik a kapcsolat). En automatikusan felrealltam, mert engem ez egy rossz szappanoperara emlekeztetett. Ti mit tettetek volna?
2018. júl. 24. 18:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hasonlo cipoben jarunk ugy latom, kedves utolso.
2018. júl. 24. 18:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. júl. 24. 19:48
 13/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Soha.
2018. júl. 24. 20:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha egyedülálló lenne és nem tetszene neki más nő vagy nem nyomulna másnál, akkor egy párszor egyértelmű utalást tennék rá, hogy bejön nekem. Ha nem reagál rá, akkor hagynám a dolgot.

Ha egyedülálló lenne és más nőkre nyomulna, akkor utalást sem tennék, nem szólnék bele a dolgaiba.

Ha kapcsolatban lenne (függetlenül attól, hogy "haldoklik"-e a kapcsolata, vagy nem) és nálam nyomulna, akkor elküldeném a pitsába, még akkor is, ha egyébként bejött volna. Nincs szükségem arra, hogy majd az én páromként is a nálam jobb seggű, nagyobb mellű nőknél nyomuljon, hátha összejön neki egy jobb csaj.

2018. júl. 24. 21:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Harcolni, tolakodni akkor sem, ha mindketten szabadok.

Az érdeklődés vagy kölcsönös és nem kell küzdeni vagy egyoldalú és felesleges küzdeni.

Mivel már tetszését nyilvánította, ha akar valamit, akkor lezárja a haldokló kapcsolatát és lép.

De mivel még egy 3ik lány is képbe került nem hiszem, hogy túl komolyak lennének a szándékai...

2018. júl. 25. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!