Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólt nekem a barátnőm hogy befesteti a haját? Ti barátnőtök szokott szólni ha ilyet csinál? Nekem nem tetszik, megmondtam neki és most haragszik.
Szóltam, mondta oké, akkor volt az hogy tejesen tönkre vágtam a hajam, mert otthon próbáltam szőkíteni. :D
Szóval sokat nem ért, hogy szóltam.
Többet ilyen nem fordult elő.
Szerintem illik szólni, főleg ha nem csak színfrissítésről van szó, hanem radikális színváltoztatásról.
Milyen lett?
Szokes barnabol lettem fekete.
Nem szoltam. Tetszett neki.
Ha valaki a hajam színe hossza miatt fennakad, meg neki az már nem tetszik, az kb rosszabb, mint ha +20kg miatt hagyna el.
1:az haj, vissza ő, visszafesthető
2:ha az tetszett bennem, hogy x színű, y hosszú, új frizurával meg semminek se lát, jobb hogy kiderült...
Én nem szólok róla, hosszú hajamat is levágattam, sőt szőke lettem. Ha nem tetszik nem kell nézni, lehet menni. Igen is sértő, ha ő szereti, tetszik neki, te meg leszólod, és a kedvét is elveszed tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!