Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! (25 év körüliek) Hogy tetszenek/tetszik jobban a lányok/barátnőtök, sminkben vagy smink nélkül?
Smink nélkül.
Zavarni nem zavar, de szeretem, ha nincs kifestve. Valahogy édesebb.
Nekem smink nélkül és sminkben is nagyon tetszik a barátnőm. Pont ugyanannyira :D
Nem zavar egyáltalán, mivel nagyon ügyesen tud sminkelni. Mindig meg is dícsérem inkább. Alkalomfüggő persze, otthon ne sminkelje magát, mert gyönyörű és kedves arca van. De cicás (?) szemekkel, piros rúzzsal, meg szépen felöltözve meg nagyon dögös tud lenni, beindít :D
23/F
Na az utolsó megmondta a lényeget! Ha egy nő nem szebb a sminkkel,akkor valószínűleg rosszul sminkel. Persze hogy a "természetes" tetszik jobban,mikor csak az agyonmaszkolt vagy öregasszonyos erős sminket látjátok a nők 80 százalékán.
Akinek a nője tud sminkelni,az tetszik a pasinak sminkben és anélkül is.
A barátom szereti ha szépen ki vagyok sminkelve,mindig megdicsér érte,meg hát ez is a munkám,szóval gáz is lenne ha elrontanám :D
Smink nélkül is ugyanúgy szépnek tart,de a smink az ünnepélyesebb,dögösebb. Néha kell az is.
A természetesség híveinek pedig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!